Semester och BUP

Äntligen semester och precis som förr om åren har vi delat upp den. 3 veckor tillsammans och 1 vecka vardera ensam med barnen. Tanken är att twinsen ska få så lång ledighet som det går. 1 vecka ensam brukar vara rätt svettig men i år har det gått ovanligt bra. 

De har även varit på ridläger respektive parkourläger veckan innan vår riktiga semester. Tack och lov för att maken jobbat hemma så han kunnat hämtat och lämnat dem. 

Vi har varit 6 dagar i Göteborg, jag tror vi aldrig haft så bra semester tillsammans. Minimalt med bråk och mycket skratt. Vi har dessutom sovit som aldrig förr på ett toppenhotell. Att vara på resande fot är verkligen ett vinnande koncept för oss.

Men även solen har sina fläckar och så även hos oss. Alfred har varit minst sagt ilsk, varje motgång, tonändring och nej har resulterat i utbrott. 

Vi blev även kallade på vårt första samtal på BUP, med en efterföljande telefonutredning. Alfred kommer utredas för ADHD men de funderar även över Asperger. Dock utreds inte dubbeldiagnos hos BUP så de vet inte hur de ska lösa det. Men vi har åtminstone fått kontakt med BUP och jag hoppas så att vi ska få lite ljus i den tunneln. 

På Alfreds kompisfront har det varit riktigt bra, han har hittat några klasskompisar som gärna vill leka med honom samt en granne på gatan. Jag blir väldigt glad för hans skull, det är något han verkligen saknat och längtat efter. 

Till hösten ska barnen byta lärare, tyvärr till en väldigt snäll och rar lärare som inte kan struktur och sätta regler. Jag måste verkligen säga att det är något som oroar mig. 

Till nåt helt annat; Jag har haft stora besvär med rygg och mage sedan min graviditet. Jag var på kirurgkonsultation och de konstaterade att jag har delade magmuskler och rådde mig göra en bukplastik och bla sy i hop magmusklerna. Eftersom inte sånt görs i landstinget har jag varit iväg privat. Men en bukplastik innebär ju att jag inte får rida på någon månad så är det inget jag vill göra. Så efter ha samlat pengar och klurat i någon månad har jag bestämt mig för en smartlipo. Jag stör mig så otroligt på magen som gör att jag ser gravid ut- framförallt när jag rider. 

Känns som ett läskigt men förhoppningsvis blir det bra. Om någon vecka är operationen och jag har läst på och känner mig förberedd och förhoppningsfull. Kommentarer

  1. Hur mår du? Saknar din blogg och dina inlägg

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Den nakna sanningen

Prick del 2 (mystiska utslag)