Ruvardag 13 (V 5 (4+4) testdag

Officiell testdag idag, inte för att det spelar nån roll men jag fick ändå lov att testa..Jag tyckte strecket tog så lång tid på sig och det ger mig nästan hjärtinfarkt.. Men jag har fortfarande 2 streck.

Dessutom har jag urinvägsinfektion så i dag måste jag ringa vårdcentralen, samt lämna leverprover.

I går försökte jag ringa Mamma mia, men de hade fel på telefonerna. Jag verkar ha nån extrem otur med alla läkare för gyn 2 har inte hört av sig och sagt att hon kan skriva remisser heller.

****
Allt känns så stort och läskigt, det är verkligen svårt att ta till sig. Allting kretsar kring det här, jag har haft en del mensvärk och det gör mig ju skräckslagen.

Det är spännande men oxå väldigt påfrestande. Det känns som jag går omkring på en stor hemlighet som jag vill skrika ut till hela världen.

Jag har oxå nån tvångstanke att om jag börjar tro på det här så kommer det inte gå vägen. Det är liksom för bra för att vara sant. Därför känns det SÅÅÅ läskigt att ringa till MVC.

Känner ingenting och mår som vanligt (förutom mensvärk)

****
Alla undrade var jag var i går på ridningen och jag drog till med en vit lögn att jag fick lov att jobba. Tydligen hade de ridit ute i skogen i går. Det hade ju varit väldigt roligt att vara med på. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Jag har 5 ggr kvar+ det fantastiska betesläppet + lite extrakurser.

Avbokar jag varje vecka kommer alla undra, dessutom längtar jag otroligt mycket efter hästarna.

Nu på fredag ska jag jobba i stallet, mocka och greja i 4 timmar. Om det är nån som vill komma och vara med och hjälpa så säg till.

Kommentarer

  1. Kände precis som du mensvärk i början. Ingenting annat. Började inte känna mig som gravid på många veckor. Tror illamåendet kom först runt v 8 och de onda brösten några dagar tidigare. Nu är jag i v 39 och bara längtar efter förlossningen!

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till din graviditet! Jag bara visste att det skulle hända nu trettonde gången gillt! ;) Så var det för mig och nu ligger min lilla snorboll (vaknatt med rosslig liten) ute i vagnen och sover. Precis när hoppet lämnat en för gott, så hände det! Jag håller tummarna allt vad jag kan och tror att det kommer att gå bra! Mensvärk= växtvärk för lilla embryot! Nu växer det så det knakar! Och klart att det är läskigt att våga tro. Jag började våga tro först i vecka 30 ungefär....

    SvaraRadera
  3. Kände och känner precis som du.
    Jag känner, då och då, som en molande mensvärk. Jag har aldrig mått illa och/eller haft ont i brösten. Så du kan vara lugn! Så länge som testerna visar positivt så är du gravid. :)
    Grattis än en gång!

    SvaraRadera
  4. Se till att de skickat urin på odling för att se om du har gbs (viktigt eftersom du är gravid)

    SvaraRadera
  5. ja men du måste ju få hjälp om du har urinvägsinfektion.. Det är svårt här också att få tid hos läkare men detta är ju extra viktigt nu !!
    Förstår att tankarna är överallt och snurrar men jag
    håller tummarna att allt ska gå bra..
    Hoppas hoppas att du får tag på nån bra läkare eller gyn.

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  6. Mensvärk och framförallt känslan av urinvägsinfektion!!Har alltid varit det jag märkt när jag blivit gravid. Men sen när jag testat för urinvägsinfektion har det aldrig varit, utan det känns bara så pg av att man blivit gravid. 8 gånger har jag varit gravid så vet ;) (Tyvärr blev det bara barn en gång av det men ändå, symtomen vet jag om =) ) Du behöver ju inte känna någon brådska att skriva in dig på mvc om du känner det känns ödestigert, ringer du nu lär dom bara ge dig en inskrivningstid i vecka 8,9 ändå. Däremot borde du knyta dig till en gyn som kan ta hcg för din egna oros skull och sen tidigt vul =) Gör masssssa vul och njut =)

    SvaraRadera
  7. Ps: Hur reagerade din man? =) Måste varit fantastiskt för er båda att stå och se strecken efter sååå lång tid! (Och sorry, tolka inte mitt inlägg som att du inte har urinvägsinfektion, det kan du säkert ha och lika bra att äta antibiotika för säkerhetsskull, men menade bara att det är ett säkert grav.tecken =) Dessutom tror jag antibiotika kan motverka missfall. Immunteorin och det där..)

    SvaraRadera
  8. Som övriga skriver; mensvärk = positivt! Det är växtvärk och det har man i början... första ggn jag var gravid fattade jag inte att jag var det, satt och väntade på mensen eftersom jag hade molvärk ;-) Det är helt normalt och i sin ordning, så där kan du slappna av :-)

    Grattis! Håller alla tummarna för att det går bra nu och att allt du behöver göra inte stressar upp dig alldeles utan att det löser sig och att du får lite lugn och ro...

    Anna i gbg...

    SvaraRadera
  9. Jag hade också jättejättemycket mensvärk och annan värk i början :)
    Kramar!!

    SvaraRadera
  10. Jag skickade ju meddelande på fb men jag är så FANATSTISKT GLAD för er skull och måste bara få gratulera igen =) Trodde inte man kunde glädjas så med någon man aldrig ens mött.... Men ni är så väl värda detta. Jo vissti början är allt oroligt och svårfattat - men ni har ett plus, du är gravid! Nu j-klar är det äntligen er tur!!
    Jag ska sy det finaste babynestet i hela världen till dig innan det är dags =)
    Massor av kramar
    Din Nenne

    SvaraRadera
  11. Hej, detta är första gången på flera månader som jag surfar in på en blogg som denna, och jag blir så rörd av din historia. Allt som jag har fått genomlida (dock"bara" i ca 3 år) som ofrivilligt barnlös kommer tillbaka till mig med ens. Jag väntar nu mitt första och fattar det inte alls. Jag känner igen mig jättemycket i när du skriver om ditt plus. Jag minns så tydligt känslan av ovisshet och panik i början. Jag hoppas innerligt att det är er tur och jag sänder över en massa styrka och hopp till dig.

    SvaraRadera
  12. Förstår att det känns läskigt, det ÄR läskigt! Men det är också underbart och jag tror på dig och den här omgången, det ska gå bra nu och du ska äntligen få det du längtat efter så länge!

    Låt de andra undra, ruva på din hemlis du, det är ganska trevligt faktiskt. Och när du känner dig lite mer trygg kan du pysa ut lite här och var. Alla blir jätteglada och det kan nästan bli lite hysteriskt!

    När jag tänker på dig och din/er familjesituation blir jag helt tårögd, jag förstår ju lite grann även om du/ni har ännu lite tuffare läge än jag. Så glad att du äntligen ska få lyckan och den lilla familjemedlem ni väntat på!

    Kraaaaam!

    SvaraRadera
  13. Tack alla underbara ni för era fina kommentarer. Jag behöver allt stöd jag kan få!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering