Men nu så!

 Som vanligt var det ett tag sen jag skrev, ju äldre jag bli desto fortare går tiden. Helt plötsligt har det gått månader innan jag var här sist. 

Jag har bytt tjänst och har fått ett fantastiskt roligt jobb, och nästa år ska jag dessutom få förstärkning av två nya kollegor. Vi jobbar dessutom hemma någon dag i veckan och plötsligt har jag fått vardagen att gå ihop, få mer tid då jag slipper pendla kort o gott är hela jobbsituationen toppen. 

Maken jobbar oxå hemma men det är då mer av ondo då han äter oss hur huset. Han har fått coronafetma och har gått upp över 20 kg. Vilket medför att han inte har energi, är trött jämt och har vuxit ur garderoben. Han verkar dock inte bry sig utan fortsätter äta. 


Barnen har börjat på friidrott vilket var och är en riktig succé, de tycker det är väldigt roligt och dessutom verkar de ha talang och får beröm av ledarna som säger att våra barn kommer gå långt. 

Men strulet med att byta ridskola för Klara  verkar äntligen ha löst sig efter 1 års letande, vi har provat 4 olika ridskolor men verkar nu ha hittat rätt. Den gamla ridskolan har jag sagt upp men Klara vill fortsätta där och försöka få henne och förstå verkar omöjligt. Men nu är det gjort, och skulle det förändras på den gamla så får vi byta tillbaka. Syftet med bytet är att den gamla var dålig, farlig för både hästar och elever. 

Äntligen har vi kommit vidare med Alfred, eller ja. Det var krångligare att få till en utredning än vad jag trodde och än är vi inte i hamn. 

Det tog 1 år att få med honom på EHT i skolan, sen ett par månader till innan vi fick träffa skolpsykolog och några veckor innan vi fick prata med skolläkaren. Men nu är remiss skickad till bup och bup avgör om det är tillräckligt eller om remissen återremitteras till skolan. 

Jag har ett privat Instagram, skicka mig ett Mail och berätta lite om er så kan ni följa mig där oxå. 

Kommentarer

 1. Hej!
  Jag har följt dig och din blogg i flera år och skulle gärna följa dig på Instagram.
  Har en son genom heminsemination.
  idaandersson_82@hotmail.com

  Heter poppan82 på IG. (Privat)

  SvaraRadera
 2. Jag har följt dig sen Isak. Har varit dålig att kommentera men har varit en trogen läsare. Har 5 barn och bor med min familj i Norrland

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Den nakna sanningen

Prick del 2 (mystiska utslag)

Semester och BUP