Whiiiihh

Nästa vecka åker vi!


Klara har redan packat, dvs plockat ur kläderna ut byrån och ställt dem i en kasse i klädkammaren. Vissa kläder hon har kvar ska hon inte ha på sig för de ska vara till semestern.


Alfred berättar varje kväll hur och var han ska åka alla vattenrutschbanor. Han ligger och planerar i vilka pooler han ska bada i och är helt upprymd allt badandet :-)


****
Som jag oroar mig förraförra veckan var det för vattkoppor då en kollega fått det och jag inte har en aning om jag haft det eller inte. Förra veckan oroade jag mig för sjukdomar. Denna vecka för sjukdomar, vädret som inte verkar så bra där nere. Och tänk om vi inte kan åka!!


Jag oroar mig för allt jag ska komma i håg och hinna innan. För allt ska klaffa med flygresan.


Flyget går redan 06:45. Det är ju fasiken omänskligt. Men jag fick det briljanta tipset att boka hotell kvällen innan på Arlanda. Så det gjorde jag men nu oroar jag mig för att det inte är tillräcklig med sängar. För när jag lusläser bokningen är det väldigt oklart.


Mycket är pga av att jag ÄNTLIGEN lyckats sluta med venlafaxin! Äntligen! Jag har varit utan 1,5 vecka.


Men det är mycket utsättningsbiverkningar och måendet och sömnen är verkligen lite sisådär, jag hoppas och tror dock att det kommer stabilisera sig.


****
Jag vet inte om jag berättat men jag har börjat träna, jippi! Så himla stolt över mig själv! Så med ridningen så snittar jag 3-4 gånger i veckan. Inte precis för att jag blir smalare men jag måste lite bättre. Typ.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering