Vila i frid :(

Vi har haft en underbar ledighet, fått sovmorgon till 07 nästan varje dag. Mycket kärlek, kramar och roliga aktiviteter.


Plötsligt är det vardag och jag sitter vid mitt skrivbord på jobbet. Arga, trötta barn på morgonen och en trött mamma. Stök återigen på nätterna och arga efter dagiset. Hej vardag!


*****
Sorgens dag har kommit, Robban har tacklat av och det är dags att säga hejdå. Jag bokade tid för avlivning på fredag och ingenting kan kännas mer fel, ändå vet jag att det är rätt. Jag gråter floder varje dag och är helt knäckt.


Min livskamrat, själsfrände och stora kärlek. Mitt svansbarn. Jag förstår inte hur jag ska klara mig? Hur jag ska klara fredagen.


Jag förstår inte. Mitt hjärta går sönder.

Kommentarer

  1. Hjärtat. Stor kram till dig.

    SvaraRadera
  2. Kram! Det gör ont och det måste det få göra. Då något konstigt sätt går det att andas och leva igen. Med tiden bleknar det jobbiga minnet och de fina minnena med djuret blir kvar starkare i minnet. Det är den tunga baksidan med den fina förmånen med djur i sitt liv, det gäller att komma ihåg att all glädje och kärlek man får uppleva väger tyngre än sorgen. Jag har tagit avsked av tre Cornish Rex katter i mitt liv och de finns alltid kvar i mitt hjärta ��

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering