Förlora arbetet?

De senaste veckorna har jag haft en riktig svacka i ridningen. Jag har haft noll kontroll både gällande min kropp och häst. Det har känts som jag varit en nybörjare igen. Men denna vecka har det äntligen börjat släppa, i onsdags red jag dressyr som aldrig förr och i går hade vi hoppning och jag och min vita springare fullkomligen flög över hindren.


Mer hästar blir det i morgon då Klara har fått plats på en ridskola, det ser vi båda framemot och jag hoppas det kommer bli bra för henne och på en bra nivå.


Tyvärr har ju priserna på ridlektioner skjutit i höjden efter sommarens torka, så ridskolan har höjt priserna med nästan 100kr/lektion. Nu är ju frågan om vi verkligen (jag) har råd att rida två gånger i veckan plus Klaras ridning.


****
En mindre glatt besked var att makens jobb ska säljas eller vad man nu ska säga, eller ja,  delar av personalen. Framtiden är nu oviss och vi vet inte var han hamnar, eller om det helt enkelt kommer att varslas. Det enda vi vet är att affären ska bli klar innan årsskiftet. Jäkla trist i alla fall då maken trivts mkt bra där.








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering