Sista dagen

Sista dagen på semestern och i morgon börjar barnen på det nybyggda dagiset. Vad vi kan se är det långt i från klart men jag hoppas verkligen att det är någorlunda i ordning inne och att de kan få komma ut och leka. Det är 2 veckors inskolning så än börjar vi inte jobba. 

Sen jag skrev sist så har Alfred varit på hörseltest och det visar sig att han hör alldeles utmärkt. Så då har han alltså knäck i lurarna med utmärkt hörsel? Det är alltså inte orsaken till hans humör. Han har något fler bra dagar men är fortfarande rätt ilsk. Sådär 4 års ilsk. Pust säger jag bara. 

Jag mår mkt bättre då jag återupptagit min medicinering och är inte heller lika ilsk. Jag sover oxå mkt bättre vilket är väldigt skönt. 

Katten Robban har åter varit sjuk och det är tydligen inflammation i tarmarna. Han var riktigt dålig ett tag och jag grät oavbrutet i flera dagar då han låg inne på sjukhus. Han mår fortfarande inte bra men äter nu kortison som ska häva inflammationen. Jag tycker han är trött, äter dåligt och är inte alls lika kelig. Vi ska på återbesök om någon vecka. Det gör så ont i mitt hjärta att se någon må dåligt och inte kunna göra något. 

Han betyder så mycket för mig, vi har varit med om så mycket tillsammans. Genom sorg och glädje och han har varit min bebis under alla år. Cornish Rex katter är verkligen speciella. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering