Åter arbete och dålig förskola

Halva arbetsveckan avklarad och jag älskar det! Fantastiskt att få vara tillbaka och jag är otroligt tacksam att jag är på en bra arbetsplats.


Mindre bra är barnens förskola, Alfred är djupt olycklig och ingen av barnen verkar trivas. Både inomhus och utomhus är riktat mot mindre barnen och det finns ingen stimulans eller främjande för de större barnen. Det är som en förvaringsplats för barn just nu.


Vi är nu flera föräldrar som gått i hop och mailat rektor och ledning och krävt möte. Det här är ohållbart. Mitt hjärta går sönder varje morgon jag lämnar.


Vi får se om vi får gehör för våra åsikter för tidigare då vi föräldrar påpekat situationen har vi fått noll gehör. Rektorn svarar inte ens på mailen.


*****
En annan sak jag är tacksam för är att jag fått en bra läkare, hon har nu två gånger ringt för att höra hur jag mår och hur medicineringen fungerar. Jag måste säga att trots den relativt låga dosen venlafaxin så mår jag mycket bättre. Jag är mig själv igen. Nackdelen är som sagt vikten.



Kommentarer

  1. Har du funderat på varför du så ofta är missnöjd?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet och har svaret :-) Vet du varför du uppfattar mig som missnöjd? Vad är det hos dig som gör att du uppfattar det så?

      Radera
  2. Anonym 1: Varför kommentera just denna post. Som förutom missnöje med förskola (som låter mer än befogad) så är det ju mest positivt! Fattar inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med anonym 2. Rätt ofta du får märkliga och nedlåtande kommentarer.

      Radera
  3. Jag undrar så varför du så ofta får konstiga kommentarer?

    Så hemskt med jobbiga lämningar. Att vi hade tiren att kunna byta till dagmamma är det bästa som nånsin kunde hänt.

    Hoppas ni får gehör!
    Kram JVJK

    SvaraRadera
  4. Visst kan jag utveckla varför jag uppfattar dig som missnöjd. Dock vill jag i så fall veta att du är genuint intresserad av mina funderingar.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering