Värme

En del tycker det är superskönt med värmen men inte vi, den är så irriterande då vi knappt kan åka på utflykter eller  vara ute på dagarna utan att bli stekta. Temperaturern hos oss ligger kring 30-35 grader o gassande sol, det har inte regnat sedan i maj.  Gräset är så torrt så det sticks och träden tappar alla sina blad pga torkan. Det är förfärligt, vad gör vi med vår planet?

I dag har vi varit i Furuvik, Alfred är fortfarande rätt arg och han och jag går inte riktigt i hop just nu. Jag blir arg på honom och han på mig. Oavsett var det en bra dag på Furuvik även om vi får lov att avbryta för hemgång tidigare än tänkt. Jag hoppas han lugnar sig snart för vi håller seriöst på bli tokiga här hemma, Klara frågade i morse: -är Alfred arg i dag med?

Hon får ju tyvärr stå mycket tillbaka och alla våra resurser går åt till Alfred. 

I morgon har jag hoppkurs och på söndag åker vi till dalarna en sväng. Dagarna rusar i väg och snart är semestern slut. Både skönt och inte.  Den 6augusti börjar vi skola in på nya dagiset, de öppnar samma dag så jag hoppas de fått ordning på allt. 

Den 18 juli fyllde de 4 år. Vi hade tårta, presenter och de är så stolta att vara 4 år. Fina underbara tvillingar, vad vore vi utan er?

Kommentarer

  1. Kanske Alfred behöver en utredning.

    SvaraRadera
  2. Det där låter exakt som min faster hade det med sin son. Han var arg konstant som barn, frustrerad över minsta lilla, klarade inga motgångar och kunde bli fullkomligt rasande om han inte fick sin vilja igenom. Han blev diagnostiserad med adhd vid 10 års ålder om jag minns rätt, men har fler diagnoser än så. Dock har läkarna fortfarande inte kommit på vad. Han syskon fick noll uppmärksamhet tyvärr... han tog all tid.

    Behöver inte vara så att Alfred har adhd, men allt du skriver är precis som min faster hade det.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering