Möbler & 4-års kontroll

Helgerna går fort men känns ändå som flera veckor. Dagarna är långa och innehållsrika och fulla av aktiviteter, det är inte många sekunders vila inte.


I fredags var jag och barnen extra lediga så vi passade på att åka till ett lite större lekland och efter det till lite nya lekparker. Vi hade så himla roligt och jag uppskattar leklandet lika mycket som barnen tror jag :-)


På lördagen bar det av till möbelaffärer då vi behöver större byråer till barnen, så en varsin byrå samt en begagnad sekretär inköptes. I går skruvades byråerna i hop. Alltså. 2 "hjälpsamma" barn, 2 överaktiva katter och en svettig make gjorde att vi nästan fick blödande magsår..Men jäklar så bra det blev, nu får vi plats med kläderna, rummen blev märkligt nog mycket större. Vi blev supernöjda!


Eftermiddagen tillbringades hos kompis som tur var. För barnens tålamod och humör var verkligen inte på topp i går. De slogs om allt- och utbrott som "Hon NUDDADE MIG" arrrhhgg! gjorde att jag seriöst höll på få hjärnblödning.


Nu är det i alla fall måndag och jag får lyckligt vila upp mig på jobbet. Tack och lov.


På torsdag är det 4 års kontroll av twinsen, det ska bli spännande! Första gången på nya BVC dessutom, hoppas de är bättre än de förra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering