Djur och rädslor

Varje morgon när jag åker till jobbet får jag uppleva soluppgångar, tranor, harar, rådjur och hästar. Jag försöker vara i nuet och njuta av naturen på morgonen och inte låta tankarna rusa i väg och planera, fundera och lösa all världens problem.


Jag är en riktig djurfantast, sådär så det nästan är lite överdrivet :-) Mitt hjärta svämmar över och mysa med djur är det absolut bästa jag vet. Däremot ställer det till en del på ridningen då jag har svårt att vara bestämd, använda piska och får dåligt samvete bara jag ryter till :-/


Nu när jag kommit på en lite högre nivå på ridningen krävs det också lite mer, jag kan inte bara sitta och åka häst utan måste verkligen rida. Det är fantastiskt roligt men också frustrerande när lärarna kräver saker av mig som min hjärna inte vill gå med på. Men för att övervinna sådana hinder/rädslor krävs en del ridning av, så 2 gånger i veckan rider jag nu samt WE en gång i månaden. Jag hade mer än gärna ridit mer om ekonomin tillät det. Det är otroligt utvecklande för kropp och själ och all veckans frustrationer rinner av mig, jag får mer energi och tålamod.
Nu är det fredag och vi är lediga 4 dagar. Ridning, bamsegympa är det som är spikat. Sen får vi se, hoppas på fint väder!

Kommentarer

  1. Jag tycker du är grym med din ridning och stallet! Härligt att ha ett verkligt intresse och ge det tid regelbundet. Kram från Lotten

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek