Klimakteriet?

Jag har länge grunnat på om jag är på väg in i klimakteriet, sist jag var hos gynekologen (vilket iof var ett tag sen) sa hon att det var på gång. Men de senaste menserna har varit minst sagt konstiga, långt i emellan, endast lite blödning fast lite längre.


Sover dåligt och humörsvängningar har jag redan haha:) så det är ju ingen skillnad. Enstaka vallning men det kan lika gärna ha med annat att göra.


Blir lite full i skratt orden på google om klimakteriebesvär "dina barn börjar bli vuxna och redo att lämna boet" Öhh.. Nej, det hoppas jag  verkligen inte :-)


Jag har sprayat med synarela i många år och varit i kemiskt klimakteriet, så jag känner mig inte helt oäven inför det som komma skall.


Tvärtom ska det bli ganska skönt att slippa mensen och ta ett nytt kliv i livet, men det gör mig ändå lite sorgsen då det betyder att jag börjar bli gammal. Jag är dock 40+ så det är lite tidigt med klimakteriet men inte ovanligt.


Utöver detta har jag upptäckt massa gråa hår!! OMG!


Jag känner mig ju fortfarande som 25 och småbarnsmamma. Hur kunde jag bli överårig helt plötsligt?


****
 Jag försöker så mkt med allt och blir så besviken på mig själv när jag inte lyckas. Jag känner mig som en tjatig surtant jämt, jag känner mig trött på maken.


Trött på vårt äktenskap. Trött på att känna mig ensam..


Häromkvällen blev jag kvar i stallet 1 timme extra, han hade inte ens saknat mig. En deprimerande tanke är att jag skulle kunna vara borta en hel dag/kväll och ingen skulle sakna mig. På jobbet kommer och går folk lite hursom och maken märker ju uppenbarligen inte om jag kommit hem eller inte.


Hormoner.se here we go :-)

Kommentarer

  1. Men tror du inte att det är olika hur man är bara. Jag kan tycka att det är skönt med en kväll helt själv om mannen gör något annat. Jag saknar honom inte. Tänker att det är skönt att få lite tid att göra det jag vill. Din man kanske tyckte det var skönt att vara ensam, det händer ju inte så ofta när man har små barn. Det betyder ju inte att man inte tycker om utan bara att man inte saknat för det gått så kort tid.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek