Snart 4 år!

Dagarna bara swishar förbi! Äntligen fredag tänker jag, och plötsligt sitter jag här på måndag morgon.


Barnen är så intensiva just nu, mycket lek men också mycket bråk. Klara har helt fastnat för Frost Anna och Elsa, vilket är mycket märkligt då vi inte sett filmen. Jag vet att de äldre barnen på förskolan är Frostbarn men ändå. Så Klara vill leka Anna och Elsa och säger till Alfred "Du är Elsa" och så pratar hon med och och till Elsa hela tiden tills Alfred skriker "jag heter ALFRED" hahahaha:-) De leker mest rollspel och inte så mkt med sina leksaker längre.


Deras favoritsysselsättningar som de alltid vill göra är
-simhallen
-leklandet (det lilla och lokala)
-Mulle meck
-Bamsegympa


De pratar, resonerar, argumenterar och "vill inte" är nog den mest slitna frasen hemma. Förutom det så har de ofta knäck i lurarna såklart.


I helgen passade vi på att pa till simhallen, de älskar rutschkanan och plaska såklart. Jag tänker att vi kanske ska åka nästa helg också då Alfred sen kommer få badförbud efter operationen.


Bamsegympan har äntligen startat och de älskar verkligen gympan! Vi föräldrar också som skuttar runt lika mycket som barnen.


I helgen fick jag även för mig att vi skulle göra chokladbollar, det uppskattade dem men sen när vi skulle äta dem tyckte båda att det var Blä! Haha:-) så nu sitter vi här med hur mkt chokladbollar som helst :-)


Hursomhelst så går åren fort! Nu är de 3,5 snart 4. Det är inte klokt vad åren går!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering