Ridlekis

Barnen har kommit in på ridlekis!! En gång i veckan så ska vi till stallet och mysa med hästar, det ska bli så spännande!


de ska under 45 min lära sig umgås med hästar, kanske sjunga lite, rida om de vill, borsta och lära sig hur ett stall fungerar. Allt på deras nivå, jag är ju förstås överlycklig medans barnen och maken är lite skeptiska haha :-)


Eller ja. Glad tills fakturan kom, ridlekis för två barn och jag som rider två gånger i veckan kostar typ lika mycket som en bil. En skruttig bil men ändå :-)


*****
En urjobbig vecka har det varit hittills och i tisdags brann det i huvudet. Jag fick nog av jourdagiset och skrev ett långt argt blev till de högre cheferna. Jag vill känna att mina barn är trygga och får den omsorg de behöver, i tisdags var Alfred helt förtvivlad och lämna över honom till en helt okänd människa var hemskt.


Efter mailet är vår dagisfröken så jäkla smörig :( Hon försöker ursäkta allt som händer) men det blidkar inte mig, hade jag haft möjligheten hade jag haft barnen hemma denna vecka. Tyvärr går inte det men i dag var det i alla fall vår dagisfröken som öppnade och tog emot barnen. Hon är den enda som jobbar från vår förskola.


Kaoset på dagis har påverkat oss alla, barnen sover inte på nätterna, kan inte somna, vaknar kl 05 är arga och såklart trötta. Morgonen var totalt kaos och det är verkligen ett under att jag kom till jobbet hel och påklädd. Maken åker supertidigt på morgonen så jag roddar ju med twinsen själv. Jag försöker inte säga nåt till barnen och inte visa vad jag tycker om kaoset så de inte ska påverkas av mina åsikter, jag bekräftar deras känslor och försöker ha så mkt närhet med dem som möjligt. Jag har lämnat dem senare och hämtar dem tidigare.


Tyvärr är jag ingen morgonmänniska och två barn på dåligt humör kl 05 får även mig på dåligt humör.


****
Utöver allting försöker vi packa, sälja och kasta. Klara tycker det är superroligt och har än så länge packat mitt mobilskal, potatisskalaren och räkningar på ett okänt ställe. Hon packar och gömmer saker överallt och är väldigt engagerad..:)


Vi håller även på kontakta vatten och avlopp, sopor, försäkringar bvc och allt annat som ska göras. därutöver försöker vi planera in olika inköp av möbler mm.


Mycket nu...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering