Barnens gård, Karlskrona


Resan gick fantastiskt bra, inte utan lite kiv och slagsmål men över förväntan. På lunchen stannade vi på McDonalds jag åt min vanliga pestosallad och barnen happymeal. Donken är ett säkert kort så varför chansa. 

Det blev en del kisspauser på vägen och halvvägs började bilen blinka och talade om att det var systemfel och vi måste åka på service. Bilen gick ner i något läge så det gick bara att åka 80km/h

Tack och lov för Google. Vi nästlade oss fram till en Volvobutik där de hade direktservice. Det var något gasspjäll som hade fått hicka och tog två min att lösa. Tack och lov 🙏🏼

Sen kom vi fram till gästgiveriet. Det ligger otroligt fint, inbäddat bland skog och åkrar. Vi checkade in och rastade barnen på gräsmattan, eftersom vi inte orkade åka en meter till valde vi att äta på restaurangen på gästgiveriet. Jag höll på hjärtinfarkt, jag måste erkänna att sen barnen kommit har vi nog inte ätit finmat alls. Så 250 spänn för lite kycklig och potatis och maken tog nån biff 295kr och barnen spagetti för typ 90kr. Omg! Men jäklars vad gott det var, alltså så fantastiskt! Är det så här maten ska smaka? Hahaha. 

Sen rastades barnen igen och de hade mkt spring i benen efter 6,5 timmars bilresa. Inte kunde de somna heller bla för att rullgardinerna var nåt stylat skit som bara skuggade solen lite. Jag försökte täcka för alla fönster men det hjälpte knappt. Rummet var stort och fint och  Sängarna var fantastiska, frukosten likaså även om barnen hellre vilket springa upp och ner för trapporna. 

Barnens gård var svindyrt. Seriöst vad dyrt. Men fasiken så roligt, vi skulle behöva två dagar här för vi hann inte ens med vattenlandet. Nackdelen var att det var för mkt roliga saker och barnen hade sovit för lite så Alfred var helt slut. Han sprang ju runt som en vilde och vägrade sova i vagnen. Det gick knappt att få honom att sitta still att äta mat. SMHI hade sagt att det skullle bli regn men vi fick gassande sol hela dagen. Så nu är vi röda som tomater. 

Barnen o h jag försöker övertala maken att vi ska sova en natt till, för vi har kattvakt och rum verkar finnas. Men spontan finns inte i makens ordförråd så i morgon åker vi hemåt. 

Hit ska vi igen! Utan tvekan. 







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering