Visning i helgen

Alltså detta fixande och trixande, jag trodde det skulle vara kul med att fixa vårt hem fint. Men märkligt nog tycker jag det är bara jobbigt. Jag vet inte riktigt varför men jag tror det handlar om tid. Jag har inte tid, jag måste trycka in piffandet mellan alla aktiviteter och barn och katter är som två tornados. Jag behöver pusta om fönstren tex då det snöat (!) i veckan. Naturligtvis så snöade det direkt på fönstren.


I alla fall... På söndag ska vi till tvillingkompisen medans det är visning. Katterna får snällt sitta i bilen. På måndag kommer make och barn och katter till mitt jobb och äter middag här (hämtmat)


Jag hoppas många kommer och tittar och budar massor! Håll tummarna!


****
Hoppning i går och jag klarade det! Det var hinderbana och jag var så nervös, men hästen var otroligt duktig och jag blir så stolt!


****
Sängen åt Klara är verkligen en succé, hon är så nöjd och lycklig! Nu har jag beställt en säng åt Alfred men vi har bara otur, först var det slut och nu fanns det inga sänglådor till den, jag har googlat som en tok men de finns inte att köpa separat. Suck


Hoppas den kommer snart, de verkar inte ens ha skickat den än.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering