Visning av hus och kiss

 Vilken helg, det har varit fullt ös utan dess like och logistik som borde fått vilket pris som helst.


På lördagen var det fint väder så vi var ute och röjde hela dagen i trädgården, på söndagen var det städning inomhus och styling. Innan lunch åkte make och Twins till tvillingkompisen (hon har 3 barn under 3 år och väntar sitt fjärde om någon vecka.) och jag var kvar hemma och fixade det sista och lastade in katter och plockade fram alla blommor. (de går ju inte ha framme pga katten Robban)


Sen var det fullt ös hos tvillingkompisen och sen hem med två lyckliga katter, plocka undan alla saker och rädda blommor. Försöka hålla någorlunda snyggt så det håller sig till visningen i dag.


Sen kostade vi på oss Mcdonalds och sen åkte jag till stallet.


PUST!


Allt gick bra och det hade kommit 18 (!) familjer till visningen! 18! Hoppas de tycker om vårt hus! Känns väldigt konstigt att en massa människor sprungit runt i vårt hus och kollat överallt. Någon av spekulanterna (eller kanske mäklaren:) hade kissat på toaletten utan att spola efter sig. Visningen är ju bara 45 minuter så jag menar...Alltså hur kan man komma på tanken?


I dag är det visning 17.30 och maken hämtar barnen och åker direkt till gudmor, jag flexar från jobbet och åker och hämtar katter och roddar hemma.


fortsättning följer....

Kommentarer

  1. Kan ju vara någon med barn som blev akut kissnödig . Hoppas ni får ett bra pris till potten för nya huset

    SvaraRadera
  2. Usch vad äckligt att inte spola efter sig!! Men i ärlighetens namn blev min lilla 3åring akut nödig en gång på visningen, men vi spolade efter oss åtminstone... �� Lycka till! /J

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering