Bruten arm och visning av hus

I går ringde de från förskolan, det är aldrig av godo när förskolan ringer, och sa att Alfred hade ramlat av rutschkanan. Så jag åkte till dagis med hjärtat i halsgropen och hittar där en förtvivlad Alfred.


Han kunde verkligen inte röra armen och bara grät. Jag undersökte armen utan att hitta något men han blev ännu mer ledsen vid rörelser. Ringde maken som gasade hem och tog med Alfred till akuten.


Där möttes de av en sköterska som sa att inget förmodligen var brutet och Alfred kunde då röra armen lite mer. Men det var timmar av väntan så maken beslutade att åka hem med honom, för efter en stund i väntrummet kunde han klättra och springa.


WTF liksom.


Så en em/kväll i oro övergick till en lugn kväll då jag istället var helt slut.


Ovanpå det så har jag fått en vaxpropp i örat, det kluckar och låter i örat hela tiden. Jag vill ta en toaborste för att köra in i örat och rensa lite. Jag håller på bli galen. Seriöst!


Min mage är lite i olag av någon outgrundlig anledning.


Men i dag är det ridning. Tack och lov! Är så tacksam att jag har möjligheten att åka i väg och pussa hästar och få energi.


****
I går kom huset ut på olika sidor på nätet, fina bilder och bra beskrivningar. Tom Robban är med på ett litet hörn. Gulle!


Jag tycker utgångspriset är lite lågt men hoppas mäklaren vet vad han pysslar med.


Nu är det fokus på styla huset inför visningen, kasta massa skrot och snygga till överallt sam lösa logistiken de dagarna med katter och barn..



Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering