Toalettincident o syskonbråk o stylinghjälp

Härom morgonen hade jag i sedvanlig ordning varit och kissat, när jag ställde mig upp för att dra upp byxorna kom något farandes bakom mig och ett plask hördes.


Det var katten Robban som trillat i den ospolade toaletten och försökte nu i panik ta sig upp. Sen följde en vild jakt i huset då jag försökte få tag i honom för sanering och han...försökte torka sig med vindens hjälp?


Tilläggas är att klockan var ca 05.22  på morgonkvisten.


Seriöst. Bättre morgonar har jag haft det.


****
Veckan vi haft har varit minst sagt slitsam, barnen har varit på ett ilskt humör. Allt är bara "neeeej" och Alfred har haft väldigt mycket utbrott över saker och ting, minsta lilla nej gör att han bryter i hop. Minsta lilla sak som går emot honom orsakar ett tredje världskrig.  Saker blir såklart jobbigare när vi föräldrar är sjuka och på nåt sätt så verkar barnen triggas av det.


Syskonbråken har även de tagits till en ny nivå, tom med att gå ut med bajspåsen och slänga den i soptunnan orsakar krig och de skriker "miiiiitttt bajs" om den lilla bajspåsen.


*****
I går avbokade jag ridningen. Fy så ont det gjorde i hjärtat. Jag älskar att få komma i väg till stallet och bara vara. Men min hosta och astma är fortfarande inte bra och jag kände att jag aldrig skulle orka ett så fysiskt jobbigt pass som markarbete.


****
I april/maj ska vi ha fotografering och sen visning av huset. Jag är helt världelös på att styla, jag kan verkligen inte se vad som ska göras. Så om någon av er är duktig på sånt är ni välkomna och komma och hjälpa oss. Vi bjuder på middag som tack.


Vi försöker att tömma, rensa och sälja. Men det tar ju aldrig slut?! Och tiden räcker aldrig till! det är ju redan mitten av mars.


Jag känner mig så stressad över det här!

Kommentarer

  1. Ibland saknar jag verkligen livet tillsammans med Cornish Rex katter. Man vet aldrig vad som händer!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering