Hosta, hoppning och p-piller

Så var det torsdag igen, kvällen ser jag fram emot med skräckblandad förväntan. Fast mer skräck än förväntan faktiskt.


I dag är det nämligen hoppning som står på schemat i stallet. Min ridkompis skickade en ritning vad de hade gjort förra veckan, dock utan hinder och med bara bommar. Idag blir samma sak fast med hinder, det var inte lätt bana. Snäva svängar och många hinder.


Herregud, måtte jag överleva! Måtte jag få en hoppvänlig häst.


Jag har fortfarande en härlig hosta, den är mycket bättre men hostar gör jag fortfarande. Det är verkligen jobbigt och det känns som jag aldrig blir frisk. Till det har jag dessutom fått mens, såklart. Konstigt att den alltid drar igång lagom till ridningen.


Jag har även tagit mina första p-piller för att reglera endometriosen. Den har ju varit hemsk de senaste månaderna, men det är lite som att välja mellan pest eller kolera. Jag har förr aldrig mått bra av p-piller, jag brukar ha fått diverse otrevliga biverkningar. Men ok, jag provar, det är ju några år sen sist.


*****
Förutom måndagen har dagarna varit rätt okey, Alfred hade ett gigantsikt utbrott i går men det har faktiskt varit det enda. I morse var båda glada och kvittrade som kanariefåglar, jag är inte riktigt säker på om det var mina barn eller om någon bytt ut dem. Men varje dag med glada barn är jag tacksam över.


Fy så slitsamt det är att vara förälder emellanåt.


Å andra sidan har Klara börjat pussat på mig i tid och otid. Innan har hon mest pussat sina dockor men nu verkar jag vara föremålet för hennes kärlek. Det pussas och kramas mest hela tiden och det värmer gott i min själ. Alfred vill mest vara med pappa även om jag smyger till mig en kram eller två ibland.Kommentarer

  1. Hur mår du av Cerazette? Jag mådde verkligen inget vidare av dem, men har läst om andra som älskar dem. Jag stod ut i tre månader. Jag blev deprimerad, fick dålig hy och sköra slemhinnor. Jag fick en annan sort och mådde sen hur bra som helst igen. Jag mår bättre med p-piller än utan, bara jag slipper Cerazette.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har bara ätit några dagar så än så länge känner jag inte. Förr fick jag oxå depression, humörsvängningar och viktuppgång. Men det var ju några år sen.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek