23 år!

Så, då var jag på jobbet igen. När jag sitter här och knappar så känns det inte som jag varit ledig. Otroligt fort de här 10 lediga dagarna har gått.


Alfred var lite olycklig i morse, det var lämning på jourdagis och han är verkligen ingen som uppskattar förändringar. I dag har jag också gått upp i tid, så nu jobbar jag 90% men barnen har samma tider på dagis ändå, maken kommer att hämta dem 2 dagar i veckan.


****
Nyårshelgen gick fort även den, vi var hos några vänner på nyårsafton och barnen hade superkul, men vid 20 så tog deras energi slut och vi åkte hem. De däckade i sängen på en gång, jag somnade vid 23 och hörde inte ens smällarna :-) Vilken partyfamilj vi är :-)


Vi firade även 23 år på nyårsafton som par. Helt sjukt, vars tar tiden vägen? Jag fick bl a blommor som katten Robban tuggade i sig och kräktes upp på mattan. Herregud.


I går var vi till barnens gudmor och åt lunch, de älskar att vara där. Mest för att de får bada i hennes badkar då vi inte har någon. Alfred åt 6 (!) portioner spagetti och köttfärssås så även maten uppskattade de :-)


*****


Nästa vecka ska vi till husfirman och göra våra tillval till huset! Ska bli så spännande!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering