Möte och håravfall

Nu har jag googlat en massa och antidepressivt och håravfall verkar vara väldigt vanligt. Jag tappar mängder av hår, mitt hår har tunnats ut massor. Lite skrämmande faktiskt. Jag trodde att det skulle bli bättre med den nya medicinen men det har det inte. Tvärtom faktiskt.

Tänk om jag blir flintis? OMG!

Jag vågar knappt nämna det för läkaren, känns lite som hon gett upp mig.


****

I går var jag på informationsmöte på kliniken. Min känsla är att jag inte alls passar in där. Alls. Där sitter människor som är långtidssjukskrivna och ska rehabiliteras ut i arbetslivet. Och så jag då. Jag har inte varit sjukskriven en enda dag, och det vill jag inte heller. Arbetet är ju min räddning! Jag har inget gemensamt med de andra som var där.

Man träffar först olika professioner som utreder om man ska rehabiliteras hos dem eller inte. Rehabiliteringen ska ta 24 veckor och det är kurser i smärtlindrig och stress i grupp och en massa annat.

Nästa vecka är första besöket för utredning om jag platsar i gruppen eller inte. Jag känner i hela mig att det är fel plats för mig.

Det blev dessutom urstressigt att sitta och pendla. 4 timmar av min 6 timmars arbetsdag gick åt och jag kände mig mest stressad hela dan.

Har jag rätt att säga nej innan jag ens kommit dit?

Å andra sidan så kan jag inte låta bli att tycka att få chansen att bli utredd är rätt spännande, vem vet vad de kan fynda ;-)


****

I kväll är det ridning! Så härligt att få lite hästkärlek, som jag längtat!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering