Kallad till utredning

Nu har kallelsen kommit, jag ska gå på utredning. Det är 4 + info tider med läkare, fysioterapeuter, psykologer osv. Jag tror remissen gäller utmattningssyndrom, men efter att ha läst på lite så håller jag inte med då jag inte ser att jag uppfyller de kriterier som finns, men självklart så kommer jag åka. Det känns faktiskt lite spännande men mest stressande.


Det ligger på andra sidan stan och vara borta 5 gånger från jobbet flera timmar åt gången kräver ju en del av mig. Inte bara med flextid, förstående arbetsgivare men även av att jag ska få vardagen att gå i hop med hämtningar och lämningar. Jag måste dessutom lämna bilen någonstans, för att köra till stan och parkera utgår verkligen mitt förstånd. Så jag måste ju då försöka pendla kommunalt och med bil. (det går tyvärr inte att åka kommunalt till mitt jobb hemifrån mig)


Herregud. Stressfaktorn steg till typ 1000.


***'
Jag mår fortfarande inte okey, jag har åter ätstörningar och med det följer viktuppgång och stress, ångest och allt annat skit. Jag blir lätt arg och irriterad, kort stubin, trött och massor av GAD. Jag mår nog liiiiiiite bättre än för någon vecka sen men inte lika bra som med de andra tabletterna.


Tappar håret gör jag också.. Yeeeh liksom.


Men på torsdag är det återbesök hos läkaren, det ska bli skönt  och så hoppas jag kanske hon har nån bra lösning.


Däremot och märkligt nog har jag sovit lite bättre, melatonin och lergigan gör sitt till.


Musarmen är dock kvar. Jag bokade tid hos sjukgymnast men avbokade, vafan, jag kan inte vara borta från jobbet hela tiden.


****
I övrigt så har det vabbats pga av en elak förkylning, alla är dock åter på förskola och arbete men nog killar det lite i min hals i dag?


over and out





Kommentarer

  1. Oh så bra att du ska få komma på utredning. Tänk på att du är viktig och även om jag förstår att det är jobbigt att få allt att gå ihop med barn, jobb och ork så är detta det du behöver. När mina barn var små och jag blev sjuk så tappade jag också håret. Mådde inte bra av stressen med sjukdom och allt man hade som skulle funka. När jag mådde lite bättre så löste sig hårproblemet också. Kan tänka mig att all stress kan orsaka det i ditt fall också. Sköt om dig och glöm inte att andas =)
    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering