Föräldrar med missbruk o psykisk ohälsa

I dagarna var jag med i en enkät om föräldrar med missbruk och psykisk ohälsa, helt enkelt för att mina föräldrar har det.


När jag läste igenom svaren så gjorde det mig bedrövad, det är som att läsa ur en skräckbok. Jag blir också förbannad, fasiken att föräldrarna behandlat oss så illa. Och att jag överhuvudtaget överlevde är faktiskt ett under.


Nåja.


Det ger lite perspektiv när jag får en återblick och jag fylls av tacksamhet av det jag har. Två fantastiska barn, en underbar man, hus och katter. Arbete.


Tacksam.


Jag glömmer det ibland och det är skönt att få en påminnelse.


****
Som vi har åkt pulka i helgen! Det är verkligen roligt och det är med sorg vi ser snön smälta bort. Jag är helt övertygad om att Alfred lätt skulle kunna åka hela dan :-)


Maken fick lunch och bowling med sina kompisar i farsdagpresent. Han visste inget utan de kom och plockade upp honom. Han blev väldigt glad och jag blir så glad att han hade roligt.


****
I dag firar vi 18-årig bröllopsdag, det är inte klokt vad tiden går! Maken ska få ett orangutangfadderskap från WWF av mig. Han har alltid varit fascinerad av orangutanger.


Men såklart även lite kläder som han behöver. I övrigt blir det förhoppningsvis en lugn kväll med familjen.


Eller ja. men just nu två trotsiga förtjusande 2,5 åringar är kvällen allt annat än lugn.



Kommentarer

  1. Grattis på bröllopsdagen! Vad fint att ni har det bra igen. Jag beundrar dig som lever livet trots alla svårigheter som är och har varit. Stor kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering