Avsäga sig semestern

Dag tre på semestern var jag redo att ringa jobbet och säga att jag inte vill ha semester. Jag orkar inte! Jag är helt sönderstressad och dagarna är så intensiva att jag knappt får återhämtning. Barnen slåss, Alfred får utbrott och jag får utbrott och maken segar runt. Vilken jäkla familj vi är. 

Men de sista dagarna har det lugnat sig lite, men Alfred är rätt påfrestande måste jsg säga. Minsta tillsägelse och han får utbrott, när han inte får som han vill osv. 

Vi har ändå gjort massa roliga saker, varit hos kompisar, badat, cykelturer, picknick och middagar med kompisar. Jag tror inte vi varit så här sociala på ett halvår. Så himla trevligt! Vi har även särat på dem så de får lite paus från varandra. 

Så på hela taget har det varit en ok första semestervecka men otroligt jobbigt. 

Efter helgen åker vi till Borås djurpark och är borta några dagar. Det ska bli roligt och spännande, vi har inte åkt så länge i bil nån gång. 

Jag har inte fått anställningspappren än, det känns lite sådär måste jag säga. Chefen på det nya arbetet har dessutom gått på semester. Men tanken är att jag börjar där den 2 september. 


Kommentarer

  1. Hej!
    Jag har läst din blogg sporadiskt sedan jag snubblade in här under min barnlöshetsutredning/IVF-behandling för ett par år sedan. Är nu mamma till en 2,5åring så vi har varit i fas nästan hela tiden. Första gången jag kommenterar dock.
    I alla fall, jag kom in på en sida om High Need Babies och tänkte genast på dej och framför allt er lille Alfred, du skriver en del om hur tufft det är med två och att Alfred kanske inte är varldens nöjdaste onge. jag kan verkligen relatera och jag har bara EN! HNB verkar vara en term för barn som lite extra missnöjda och kräver lite mer omsorg och tålamod. Denna text beskriver det hela mkt fint tycker jag, dock rätt lång.
    Förlåt om jag tar mig friheten att skriva såhär men det kändes direkt att detta var npt jag ville dela med mig till dig, inte så mkt konkret hjälp men i all fall nåt man kan sätta fingret på. Tycker du är en otrolig mamma o kärleken till dina barn lyser stark i bloggen.
    Här är texten:
    http://www.mammacoach.se/2015/09/22/ett-oppet-brev-till-dig-med-en-high-needs-baby/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad gulligt du är, skulle precis skriva att jag ska sälja Alfred på blocket och att vi nog inte kommer överleva resan i morgon. Men jag ska läsa det du skickade i stället.

      Tack o kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering