Sjukdom, jobbkaos och kalas

Nä, det går inget vidare på jobbet just nu. I dag hade Kollegan möte med cheferna där hon totalt sågades och kände sig väldigt ledsen och frustrerad efter mötet. 

Facket är däremot fantastiskt, vilken tur att jag bytte fack måste jag säga. De har ställt upp från första dagen och är med oss hela vägen. 

På handledningen i dag pratade vi om situationen med de andra, alla är ju nyanställda och vi är de enda kvar med erfarenhet och som jobbat där ett tag. Det finns ingen som kan introducera de nyanställda heller. Alltså. Det går inte ens att beskriva röran just nu. 

Trots det så trivs jag med kollegor och arbetsuppgifter. Inte med chef och röra och jag känner mig otroligt sorgsen att jag måste hålla på söka nytt jobb med längre restider osv. 

Men i morgon ska jag på intervju, i ej rusningstrafik ska det ta kring 30 min. Det är samma sorts arbete som jag är på nu. 

Nästa vecka ska jag till en annan kommun på intervju. 

*****
I helgen har Alfred varit sjuk. Jag var hemma med honom i fredags, att ha ett barn hemma är rena semestern trots han var sjuk och hängig. När Klara kom hem var det full cirkus igen. Herrejösses. 

I helgen hade vi även premiär på att de fick sitta i sina stokkestolar. Alfred är så lycklig över sin stol och äter så fint, kastar inte mat vilt omkring sig medans Klara står i stolen, härjar och efter 2 måltider åkte stolen ut i Boden och den gamla hederliga stolen igen men denna gång utan bricka. Så stort köket blev! Det blev så himla bra och båda äter mkt bättre nu. 

Klara sjunger förresten hela tiden, en riktigt sångfågel har hon blivit. Talet har även det kommit igång och hon babblar och pratar fullt förståligt och är så duktig att prata numer. Väldigt roligt att kommunicera med dem mer nu. 

I övrigt håller jag på att planera deras tvåårskalas. Roligt. Mina fina underbara barn. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering