Sömnsvårigheter och familjetrassel

Veckorna går så fort att när jag tänker tillbaka på veckan som varit minns jag ingenting. Ingenting! På dagarna däremot tänker jag ofta på saker jag måste berätta för er, men när jag väl sitter här så är det tomt. 

En dålig sak är vägningen i onsdags, total katastrof. Fy så ledsen jag blev, försöker skärpa mig dagarna efter men redan på torsdagen syndar jag med choklad. Men suck. 

En annan dålig sak under veckan är Alfreds sömnproblem. Herregud, hur mkt kan man krångla egentligen? Fick ett fantastiskt fint mail av Lotten som oxå tipsade om en bra bok om barn, den är beställt och jag har högläsning för maken varje kväll. Tack lotten! Ska svara på ditt mail så snart jag kan. 

Dålig sak nr 3 handlar om dåligt samvete, skuld och våga säga nej. För första gången har jag sagt nej till min syster. Innan jag visste hur jag skulle göra så höll jag på älta i hjäl mig. Till slut tog jag mod till mig och sa nej, jag kan inte lösa det rent praktiskt utan att vända ut och in på mig. De blev såklart besvikna och jag mår jättedåligt över beslutet, som alltid när jag säger nej till nåt. Jag har inte hört från min syster sen dess och hon har noll förståelse för vår situation här hemma, men va fasiken. På bekostnad av mig och min lilla familj kan jag bara inte göra det. 

Dålig sak nr 4 är katten Robban. Han har en knöl på ryggen som måste tas bort och nu har han plötsligt fått nysningar. Så ett dyrt veterinärbesök kommer det bli i veckan. 

Bra saker då? 

Det vackra vädret. Så fantastiskt underbart och skönt det varit. 

Jag överlevde hoppningen och såg årets första igelkott. 

Jobbet har varit okey hela veckan och min Närmsta kollega ska köpa hus på samma gata vi köpt hus. 

Jah tänkte gå på husvisningen i helgen för att se huset igen. Utan barn. 

Otroligt fina mössor med keps är köpta på lillavilda. 



Kommentarer

  1. Sovorm hjälpte vår son att sova gott om nätterna. Kram :-)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Braig sak till är att ni kan få besök 29/5 av mig och Ronja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt! Ni är så välkomna!

      Radera
    2. Det tackar vi för, återkommer med förslag till tid

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering