Intervju, lånelöfte och sömn

En intensiv vecka, med en ledig dag mitt i, har hela veckans dagar känts lite upponer. 

Alfreds sömnproblem fortsätter och i veckan har han både stökat på nätterna och inte helt somna. Vi har dock dragit ner på dagsvilan och varit ute mycket så nu på kvällarna har vi alla varit trötta. I går slocknade jag föst framför tv och sen direkt när jag la mig, det är väldigt ovanligt för att vara mig. 

Jag var till ridskolan i förrgår och hade uteritt för första gången detta är, ny häst, fasaner, skumpig åker och får på rymmen gjorde att jag hade hjärtat i halsgropen mest hela tiden. Livskvalité med hästar och sol om än läskiga fasaner och får :-)

Mäklaren har oxå varit här och värderat huset, vi får ungefär så mycket som vi tänkt oss och eftersom vi amorterat lånen rejält under åren har vi inte massor av lån kvar. Vilket är skönt då vi har en bra kontantinsats att stoppa in i nya huset men trots det måste vi låna en del. 

Banken bollade först oss mellan olika kontor sen hade de glömt att skicka oss lånelöftet och mäklaren har såklart jagat Oss. Men nu är allt skickat till mäklaren så nu kan jag äntligen släppa det.

I går var jag på intervju. Jag gillade arbetsgruppen och att det är en lite mindre kommun men det verkar rörigare än hos oss så jag kommer med all sannolikhet att tacka nej om jag får det. Jag vill inte till ett rörigare och stressigare ställe än jag redan är på. Tanken med att byta jobb är ju för att få det bättre. 

Vi har haft många fina dagar tillsammans nu, mycket kärlek och skratt. Äntligen börjar livet komma tillbaka och vi börjar bli oss själva. 

Men smalare förstås. Mina sommarkläder passade inte alls, inte en enda kjol, piratbyxa eller sommarblus. Väldigt tråkigt. Lite nytt köpte jag häromdagen i storlek M. Första gången någonsin, jag är riktigt stolt över mig själv! 

Mina gamla kläder och barnens har jag skickat till min tvillingkompis som är ensamstående med 4 barn, min gamla storlek passar henne perfekt och hon blev superglad.  




Kommentarer

  1. Vad kan du överlåta till din man att hantera?

    SvaraRadera
  2. Det låter som att kortveckan gjorde er gott. Jag hoppas att ni snart hittar ett sätt att klara sömnproblemen

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering