Begravning och streptokocker igen

Så vabbar jag igen, i helgen avslutade vi antibiotika för streptokocker och i går började vi med antibiotika igen. Helt otroligt, tredje gången på kort tid. Snart får de göra nån utredning på oss eller dagis, så här kan vi inte ha det! Nätterna har varit hemska och jag tror inte nån av oss sovit. klara har dessutom krupphosta och hostar mest hela nätterna igenom. 

Trots halsfluss på Klara hade vi en fantastisk dag i går. Att vara själv med ett barn är rena semestern. Vi hinner leka, mysa och jag kan ägna all tid till bara henne. Hon var som en ängel både på vårdcentral och apotek. En fröjd! 

Efter som Alfred är frisk har han varit på dagis och så även i dag. Idag ska jag även på begravning för styvmor. Jag har rasat så i vikt så har de kläderna jag tänkt att ha blivit alldeles för stora. Efter lite klädpanik har jag bestämt mig för en randig polotröja och en svart kofta och byxor. Han inget annat mörkt. Jag oroar naturligtvis i hjäl mig. För allt. Parkering, hitta dit, hennes barn och pappa. Min gad har gått i taket. 

Så du anonym, det handlar nog inte så mkt om att vara vuxen utan vad man har med sig i bagaget och hur man tacklar situationer. Även om både pappa och katt är rätt stökiga så är det en vuxen sak att ändå hjälpa dem.  Om jag överger någon i nöd, vad säger det då om mig? Vad lär jag så mina barn? 

Ryggsäcken är mkt omtyckt. 


Kommentarer

  1. Hoppas allt går bra idag.
    kram Titti

    SvaraRadera
  2. Kolla om det är katten som bär på halsflussen och därmed smittar gång på gång. Så var det med vår hund för några år sedan.

    SvaraRadera
  3. Stackars er som drabbas av streptokocker hela tiden! Har läkare funderat på att behandla hela familjen? Man kan bära på streptokocker utan att ha besvär. Då går smittan runt. Vår dotter har också krupphosta när hon är förkyld. Jättejobbigt. Det blev lite bättre med en luftfuktare i rummet! Snart är det vår!Kram!

    SvaraRadera
  4. fy bubblan, hela vår familj var sjuka i ett år när vår dotter började i förskolan. hemskt. kämpa på, det blir bättre. man lär sig iaf en himlans massa nya sjukdomar,
    Mvh elin

    SvaraRadera
  5. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!

    När våra barn var små oh gick på förskolan så gick halsfluss runt,runt, runt. Till sist fick ALLA ta halsprov och kollas sig. O till sist försvann eländet :/

    /Annika K

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering