Sömnsvårigheter o massa frågor

II tvillingforumet där alla tvillingar är födda 2014 har en del redan fyllt två år, vi får en lite föraning om vad som komma skall. Ett tag nu har dagsvilan diskuterats, jag har tänkt att det nog är vår tur snart med svårsövda barn men jag hade inte tänkt mig det nu. 

Ett tag nu har Klara vaknat extra tidigt, men jag har nog tänkt att det bara är så, den senaste veckan börjar hon dessutom bli svårsövd så det har nog ett samband mellan varandra. Dags att dra ner sövningen på dagen för fröken, frågan är hur mkt? En kvart? Halvtimme? Vi får väl prova med start redan i morgon.  

En annan sak är stolarna, vi har Ikeas antilop och det känns som våra snart börjat växa ur dem, inte storlek men de verkar vilja kunna kliva i och ur själva. Det verkar inte finns så många alternativ. Babydan och tripptrapp, den sistnämnda begagnad. 

Sen surfar jag på semester. Vars ska vi ta vägen? Åland, Gotland? Förslag?

****
I övrigt har vi haft riktigt fina dagar, snö, pulka och tvillingbesök. Min tvillingkompis var här i helgen och det var minst sagt fullt ös men vi hade väldigt trevligt!

Klara har börjat prata så mkt, det bara sprutar ord ur henne och hon är fantastisk att göra sig förstådd. Hon hjälpte de mindre tvillingarna i går, stoppade i nappen när de grät och babblade en massa. Alfred blev förtjust i deras storebror och visade sin kärlek genom att dunka saker i huvudet på honom ;-) hon fick tre kassar med kläder hem och äntligen har vi tomt på kläder, jag har haft saker ute på försäljning hur läge som helst. Men ingen har velat köpa. 

*****
På jobbet har det varit riktigt bra och på första gången på mkt länge kände jag uns av lycka. Allt har klickat både hemma och där. Lite smågupp men inget som stört. Väldigt skönt att få lite sinnesro. Idag drog ridningen igång oxå och bara det gör mig så glad. 

I morgon börjar jag jobba 60% och det känns faktiskt bra. Vi behöver få in lite pengar och barnen verkar trivas på dagis, nu får jag knappt med dem hem. 

Att ha en godisburk på huvudet är ett stort nöje just nu. Sötunge 








Kommentarer

  1. Jag föreslår att ni stannar hemma på semestern och gör kortare utflykter i närområdet. Så små barn som era, har inga krav på mer avancerat turistande. Det är dessutom bättre för ekonomin.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering