Besök och 1,5 års kontroll

Dalakompisen har varit här i helgen och det har varit alldeles fantatiskt. Barnen älskar henne och Klara har adopterat henne och vill bara sitta i hennes knä. 

Vi fick duplo av henne och vilken succé! klara bygger och bygger och är väldigt duktig! Alfreds största nöje är att ta hela bunken med duplo och hälla den över huvudet 😂 vi har duplo men av den större storleken, det här var i mindre format och tydligen roligare. För det vi har leker de knappt med. 

När hon åkt hem så gick båda barnen runt och letade efter henne och ropade. Som vi saknar henne! Åh vad jag vill flytta upp! Jag har tom hittat ett hus! Men maken är inte alls på samma bana :( hade han sagt ja hade jag flyttat i morgon. 

Nackdelen är att ha henne här är intaget av godis och mat, det går helt överstyr och min kämparvilja är som bortblåst. Och har jag väl börjat.... Så totalt +2 kg under jul och nyår. Suck. 

Men nu är det dags för jobb igen och matrutiner och matkasse så nu ska det väl bli ordning. I morgon är det sista dagen på jourdagis och det känns mkt skönt. 

I morgon ska även katten Greta lämnas in för kontroll då hon nog har urinvägsinfektion. Nåt är det i alla fall så det är skönt att få henne kollad. 

I helgen kommer förhoppningsvis syster med barn då pappa fyller år. Men tvillingarna får stanna hemma. Jag vägrar att ta dem dit då de bor...mindre rent och rätt ohygieniskt. Dessutom lär han vara på lyset. Helst hade jag sluppit gå själv med. 

Men roligt om syster o familj kommer. 

******
Snart är det även dags för 1,5 års kontroll. Jag har läst lite och tror nog båda klarar testet. klara kan minst 30 ord och åtminstone två meningar med tre ord. Hon upprepar nu alla ord vi säger och förstår allt, Alfred pratar oxå men ett alldeles eget språk. Han har dessutom knäck i lurarna och förstår inte alls ordet nej. 






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering