Recension lek och bus lekland Upplands-Väsby (tvillingträff)

i går kväll kom vi i tvillingforumet på att vi skulle ha en tvillingträff. Efter mkt diskuterande så blev det leklandet i Väsby.

Det var ett enormt lekland med en bebishörna, lite som den i Danderyd. Men inte lika mkt saker med det sedvanliga med bollhav, rutschkanor och litet klätterlabyrint.

Vi var 10 tvillingar/ 5 tvillingföräldrar som utan problem fick plats och precis utanför fanns lite bord man kunde ha sakerna på. Bebishörnan var lite avskild men de hade placerat de stora barnens enorma rutchkana bredvid så ljudnivån var rätt hög.

Även här var det rätt smutsigt, tråkigt måste jag säga.

Det var väldigt mkt folk så vi kunde inte prova de storas labyrinter men det såg lovande ut till en annan dag.

Vi tog denna gång erbjudandet där mat, fika och mat till barnen ingick i ett lite dyrare entrépris. Räknar man så här i efterhand så tjänar man på det men himla dumt för mig som är med i Vv. Jag skötte mig bra ändå och åt inte fikabrödet.

Vi hade en supertrevlig förmiddag och vid lunchen tog vi nästan alla barnstolarna och 1 av de stackars tvillingarna fick sitta i sittvagnsstolen.

Lite kaos och gråta bland alla men på det stora hela tror jag alla hade trevligt. Skötrummet var inte så Nice kan tilläggas.

Nu på EM var barnen väldigt gnälliga och främsta Alfred. Han är såååååå frustrerad över allting. Att han inte kommer upp i soffan, stolen, kan gå. Han blir så arg att han drar sig själv i håret och vevar med armarna så han slår sig själv. Gråter och skriker av ilska. What to do?

Det gör ont i mitt hjärta!

Nästan alla tvillingar kunde gå och kära nån vad de fick jaga dem, de sprang åt olika håll oxå såklart. De klättrar tydligen på allt hemma, bord, fönsterbrädor osv. Lite orolig blir man allt.

En trevlig dag men inte trevlig EM hemma.





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering