Njutning, lycka och babylängtan

En kollega till mig berättade att hon är gravid, jag blev så glad för hennes skull. Det är så roligt att få dela denna hemlighet som ingen annan vet. Men det föddes även en bebislängtan i mig, vad jag önskar få bära ett till barn, föda och få ta tillvara den första tiden. Nu när jag förhoppningsvis vet lite bättre, lärd av mina misstag och erfarenhet. 

Dessutom blev jag snuvad på min graviditet, jag bar ju två, och det var inte lätt. Så här i efterhand skulle jag även vilja få vara med om en vaginal förlossning. Vad nu den tanken kommer i från då jag är livrädd för det. Haha ;-)

Men få lite bebisgos skulle inte vara så tokigt. 

Men vi har ju bestämt oss, skrivit på papper och skickat i väg till kliniken. Det i sig känns som en bra beslut men jag kan inte låta bli att drömma. 

*****
Här hemma är det verkligen fullt ös, det klättras på möbler, soffor, stolar och härjas på så det känns som man är med i en actionfilm emellanåt. Det trillas gråts och slåss. Men däremellan är det fullkomligt fantastiskt. Klara är så med på noterna hela tiden och förstår en massa vi säger- lägg smutstvätten i tvättkorgen, sätt strumporna på fötterna osv. Det är så roligt att få lite tillbaka nu. Hon får dock värsta utbrotten när hon inte får som hon vill. 

När man säger nej,nej och ajaj när de klättrar och rycker i tavlor så skriker de av skratt och vill bli jagade. Inte riktigt den effekten jag tänkt mig. Haha;)

De leker mkt i lektältet, jagar varandra och leker tittut. Vi är på öppna förskolan nästan varje dag.  

Dagarna går i 180 och när kvällen kommer är jag helt urlakad. Det är som att springa maraton varje dag. 

*****
Vi har börjat se en ny serie som heter Fargo, riktigt bra och spännande. Det är så skönt med lite annat, jag har även börjat plöja böcker och det känns som livet är lite på rätt köl igen. 

Jag letar även kläder till dagis, det är ju en hisklig massa som behövs. Tänk, snart är vi där!

På sångstunden på öppna förskolan.  



 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering