Tillbakablick o göra ont

Nu är det snart sommar, eller? I alla fall förbereder jag mig för ev värme med att påbörja sommarens epilering av ben. Herrejösses, jag har glömt hur vidrigt ont det gör, fruktansvärt! I går klarade jag bara 1/3 av varje ben, det ena benet är mkt känsligare än det andra och för varje hår som rycks upp håller jag på att svimma. 

Men nu så är vissa delar benen håriga och andra delar rödprickiga och hårfria. Hur jag ska klara av resten av benen är en gåta. 

*****
Dagarna bara rusar förbi, nu är det vanlig vecka igen och för en gångs skull har vi inte så mkt bokat. Så denna vecka tänkte jag faktiskt försöka ta mig till öppna förskolan. Funkar det inte får vi helt enkelt gå hem igen. De sa att EM brukar vara lite lugnare så i morgon EM tänkte jag göra ett försök, i dag lyser solen så då tänkte jag vi skulle försöka vara ute. 

*****
I går kom mamma och hennes man förbi, de stannade kanske en timme. Jag hade som vanligt oroat mig hela dagen men det gick ganska bra. Hon säger hela tiden att hon saknar dem, vill träffa dem och längtar efter dem. Ändå väljer hon att inte träffa tvillingarna. Hennes resonemang förstår jag mig inte på men jag är ändå glad att hon visar intresse. Hon är rätt stökig och högljud så trots barnen sov i vagnen tjoade hon på så de vaknade alldeles för tidigt. 

När de åkt drog vi till Ikea för att titta på bokhylla, vi ska ha en med dörrar och inte så hög så vi kan ha kattmaten där. De gamla tänkte vi sälja. Men det var vi och resten av världen där, jag tror aldrig vi sett så mkt folk någon gång. Men vi kikade lite och ska fundera och räkna, de som vi vill ha finns inte på begagnat sidorna vad jag sett. 

Jag ska oxå sälja hoppgungan och de gamla babyskydden så får det finansiera  bokhyllan. 

*****
Barnen är i en mysig ålder nu, utforskar världen och kan börja ge massa kärlek tillbaka. Klara har precis lärt sig att kramas tillbaka och det är så gosigt och värmer mitt hjärta.  

Det gäller att hänga med för deras prio är nu
1. Kattmaten. De gör allt i sin makt för att få tag i och äta den. 
2. Toapappret. Rivs ut över hela golvet och äts även upp om de har möjlighet
3. Kylskåpet och diskmaskinen. Minsta lilla antydan att vi ska dit kommer de i gull fart. 

Kommentarer

  1. Heh, din priolista för barnen var densamma för min lilla. Jag lät henne hjälpa till att tömma diskmaskinen och det var kul tyckte hon. Inte jag. �� /Jackie

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering