10-månader i dag

Hipp HURRA på er 10-månaders dag!

Härligt att månaderna tickar på, ju större de blir desto mer underbara är dem. Det är fantastiskt att få vara med och uppleva tvillingarnas uppväxt. När vi lagt dem på kvällarna så saknar jag dem fast jag umgåtts med dem hela dan.

Okey, inte i går då Klara var på sitt värsta och mest arga humör. Dom dagarna är verkligen en prövning, men så får man ett leende och så är allt glömt :)

Klara
Klara är oftast en solstråle men med sin första tand och andra på gång är hennes humör emellanåt en prövning för hela familjen. Nätterna ska vi inte prata om. Röjer all sin vakna tid, allt ska undersökas och dras och slitas i, gärna Alfreds hår eller en kattsvans om hon får välja. Kryper med full fart genom huset och gärna efter katterna. Hon ställer sig mot allt och slår ibland en bakåtvolt så man tror det är jordbävning. Att gunga är bland det roligaste som finns. Säger där, mamma och pappa

Alfred
Har börjat få så mkt hår att han fått sin första klippning. En vänlig och smart kille som älskar djur över allt annat. Så fort han få se en hund eller katter så skriker han av glädje och pussar ofta på katterna här hemma. Rätt gnällig fortfarande men lika ofta glad och busig. Han älskar mat och gråter av förtvivlan när andra äter och han inte får/redan har ätit. Är mkt duktig att äta själv och äter allt med passion ;) (läs: trycker in allt som går, likt en hamster) Kryper i full fart efter Klara och hittar på bus i maskopi med henne. Säger mamma, pappa och där

Robban; Stiina och Greta
Robban blivit en mkt social kille som alltid ligger mitt bland barnen. Blir rätt hårdhänt behandlad men ligger alltid kvar, går med på det mesta utom svansryck. Sover gärna middag med barnen och även Stiina tar gärna en lur med dem. Greta hälsar; VA? Bor det barn här?











Kommentarer

  1. Jättegrattis till söta Klara och Alfred <3 <3

    SvaraRadera
  2. Men vad söta de är! Jättegrattis till dem och er!
    Det kommer att bli bättre och bättre för varje dag som går, och snart pratar de för fullt också. Då blir det livat!

    /Dustpuppy

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Oops! Skriver igen..... De blir bara sötare och sötare. Grattis på er dag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Dom har alltid vart söta men numera har det blivit extra sötare då de skapat sig ett eget uttryck....

    Underbart att katterna hänger på i ert liv...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering