Strålande sol o saknad

Äntligen är solen här!

Alla katterna sitter i fönstren och soldyrkar och den katt med mest hår har vågat sig ut i solen på altanen.

Vi har redan varit och storhandlat, helgens största nöje numer. Det är så trevligt att skrota runt där och det är så gott som folktomt kl 08.00. Nu vankas det snart mellis för barnen och sen blir det såklart en promenad till i solen.

Min mamma kom förbi i dag och stannade faktiskt i 2 timmar! Vi fick fina kläder till barnen av henne och hon både höll och kramade på Alfred.

Otroligt, hon har bara sett barnen 1 gång sen de föddes och de är snart nio månader, då har hon varit i Sthlm sen i torsdags hos min mormor. Likaså bra det kanske, hon är ju inte den lättaste men i alla fall. Min pappa är ju samma skrot och korn, han bor bara nån mil härifrån och har träffat barnen två gånger sen de föddes.

Jag saknar makens föräldrar varje dag, de var helt underbara och fantastiska och det närmaste jag någonsin haft en familj. Som jag saknar dem!

Jag tror det aldrig går över, saknaden av en familj. Även om jag nu har en egen.

*****
I morgon är jag själv igen, inget jag ser framemot då Klara krånglar med både mat och sömn just nu. Det är så skönt att vara två och när man blir själv på dagarna blir kontrasten så stor.

I morgon får vi städat så jag och barnen tänkte åka en sväng och spana lite i affärer.

Hoppas ni haft en bra påsk därute.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering