sparkad av häst

Vilket väder det var i går! Storm och snö så jag stack inte ens näsan utanför dörren. Idag verkar det bli fint så då ska det bli en långpromenad och motionera bort helgens onyttigheter.

Det blev ingen ridning i går, precis när jag var ombytt och klar så ringde ridläraren och berättade att hon blivit sparkad i magen av en häst och var på väg till akuten. Stackars henne! Vad otäckt! Jag har inte hört något sen men jag hoppas hon mår bra.

Jag red ju inte förra veckan pga av förkylning, inte i går och i helgen är det teorivecka så då rider man inte heller. Så först om två veckor kommer det ridas igen.

Mitt gamla ridgäng ska har planerat åka på ridläger så jag tänkte hänga på, det är bara en natt långt neråt landet i slutet av maj. Ska bli väldans skoj! Om det blir av så är det första gången jag sover borta från twinstars, kommer bli en massa saknad.

****
I helgen åker vi ju till tvillingträffen men vi blir så otroligt många (ca 40 föräldrar och minst 80 barn) så frågan är om hotellet har matstolar så det räcker? Eller ska vi ta med det? Sak n seat kanske? Kära nån, snart behöver vi ha med släpvagnen för att få med alla saker :-)

Kanske jag ska åka o spana på sak n seat? Är det nåt att ha?

Kära nån vad min GAD drar i gång, även om jag ser fram emot resan. Borde skriva en oroslista oxå.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering