Sjukstuga

Gnällinlägg deluxe.

Då blev jag oxå sjuk, förkylningen from hell. Men vafan då. Från att ha varit pigg som en mört på fm så sa det bara kabom. Så vaknade jag 03 i natt och kunde inte somna om. Katten Stiina skrek och sen Robban. Vafan då!

Barnen är fortfarande sjuka, otroligt hur mkt snor en bebis kan producera! Det rinner oavbrutet gånger 2, hostas och gnälls. Det är så synd om dem så det gör ont i mammahjärtat men det är inte så mkt man kan göra. Att vara sjuk själv och ta hand om två sjuka bebisar är verkligen ingen höjdare.

Jag var ute och promenerade länge på förmiddagen då städarna var här, vi hade belönats med strålande sol. När jag ska in i huset måste jag bära in en i taget och började med Klara. Jag sätter för grinden och hämtar Alfred.

När jag kommer in står städaren där med skrikande Klara och tydligen hade Klara ställt sig mot grinden och den rasat. Jag måste slarvat med att sätta fast den. Tur att han var där och tog Klara och vilken onödig olycka nr 2! Nu har hon en bula på andra sidan huvudet oxå.. Såklart sympatiskrek ju Alfred oxå, även om Klara tystnar så fortsätter han. Vilken cirkus!

****
Det enda positiva är att min morsa ska komma på fredag med sin konstiga väninna, det i sig är inte positivt men kanske vi är sjuka så hon inte kommer? Hoppas!

I morgon måste jag jobba oavsett tillstånd, det är få på jobbet och jag kan sitta själv, jag håller på med en utredning som måste bli klar.

så.

Överleva dagen och Kramas mycket är dagens motto



Kommentarer

  1. Din stackare. Det blir en tuff dag. Jag försökte se det som; en förkylning mindre att klara av innan immunförsvaret är lite mer moget...

    SvaraRadera
  2. Kan inte låta bli att le när jag läser ditt inlägg för hur jävligt din dag än varit har du alltid humorn i behåll :)

    SvaraRadera
  3. Vill bara säga Heja Dig! Är inne och läser nästan varje dag och är full av beundran av din ork, envishet och engagemang i din nya familj. Småbarnsåren är inte plättlätta! Men du gnetar på och tycks ta nya tag varje dag med dina guldklimpar. Allt gott och Glad Påsk! Kram Lotten

    SvaraRadera
  4. Tack vad gulliga ni är. Många kramar till er.

    SvaraRadera
  5. Krya på er
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jobbar du inte i stallet längre? Tänkte på det, du skrev att det strula med din lön/papper.
    Har följt din blogg 1 år. Lärt mig mkt av det du delar med dig av. Tack!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering