reklamera sina barn

I går fick jag nog, det var gråt och gnäll hela dan. Jag är förkyld och dem är förkylda vilket är en hemsk situation och förstås synd om dem. Men det hjälper inte när man bara har två armar. När jag klär på eller byter blöja på en så gallskriker den andra, när jag försöker få en att sova så skriker den andra.

Jag tror klara har ont i örat och Alfred var om möjligt ännu mer förkyld i går. Klaras snor har däremot avtagit lite.

Till maken sms mayday vid 4 för då orkade jag inte längre och var redo att säga upp mig som mamma. Jag sa till maken att hade jag vetat hur det var skulle jag aldrig skaffat barn. I dag kanske det känns bättre men jag vill fortfarande reklamera dem.

När maken väl kom hem grät jag av lättnad. Jag var helt slut. Alla motton var helt övergivna och jag var redo att lägga mig ner och dö.

Lina kom över på kvällen med hoppgung nr 2, i väldigt fint skick. Så nu har vi två vilket är ett bra beslut då den ena alltid är avundsjuk på den andra när vi bara haft en.

****
Två bra saker hände dock denna hemska dag. Det första men märkliga är att morsan inte kommer på fredag, eller jo. Hon är i Sthlm men kommer inte hit för hennes skumma vännina är sjuk. Hon kan konstigt nog inte ta med sin man eller komma själv.

Bra sak nummer 2 är att vi är bjudna till tvillingfamiljen i helgen. Så skönt att få träffa någon med tvillingar som fattar hur det är.

****
Snart ska jag i väg till jobbet..Så himla skönt och få en paus. Jag sover så dåligt just nu och i natt kunde jag inte somna. Så nu är jag både förkyld och trött.

gnäll gnäll..


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering