Magsjuka mm

Så fort allt kan vända, en stund efter jag skrev inlägget kommer maken rusande och säger; "Men det här är ju inget bra, jag är asdålig i magen."

Så då blev det att avboka reparationen på Volvon och vi får dessutom körförbud på den eftersom de inte hade en tidigare tid. Sen fick jag avboka städningen och suckade djupt inombords mig. Maken är ju värre än förskolebarnen, han drar på sig allt. Efter ett besök på Kolmården medföljde både snuva och en släng av magsjuka med oss hem.

Samtidigt kom målaren som var otroligt social och trevlig men det skulle flyttas saker, diskuteras och ta hand om barnen och maken samtidigt.

Kompisen kom oxå förbi men tvärvände i dörren. Tråkigt då vi såg framemot att träffa henne, det är inte så ofta nu för tiden.

Men sen la sig makens mage och resten av dagen mådde han bra, han är hemma i dag med men mår bra. Barnen mår oxå bra. Jag med *peppar, peppar*

Vi fick en bonusdag tillsammans i strålande sol, jag och barnen var ute nästan hela dagen, huset tvättades av målaren och livet kändes riktigt okey. Som bonus har vi fått två (!) nätter med oavbruten sömn. Tänk vad lite sömn kan göra.

****
Alfred klarar inte riktigt av det här med snuva och är så ledsen, så ledsen. Så det är toppen att vi är två hemma nu och hinner med båda två. Allt går så mkt lättare och alla får vuxentid inkl katterna.

Jag gissar att vi andra kommer få en släng oxå men Klara brukar ta det mesta med ro, hon har liksom inte tid att känna efter.

Jag mailade även en fotograf som jag fick tips om, hon hade mkt fina bilder på sin sida och göra proffsfotografier på barnen skulle vara toppen.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering