Långfredag

Tänk så det vänder, i går var jag och jobbade och sen och klippte mig (och fick ögonbrynen plockade, fasiken vad ont det gör). Bara det gjorde att jag fått lite mer energi. Eller ja..Jag är så jävla förkyld så energi var väl att överdriva. I dag sov jag ända till 05.30! Det är verkligen rekord för så länge har jag inte sovit på månader.

Så konstig helgen blev, först skulle bästisen komma och kommer inte, sen skulle morsan komma (några timmar) men kommer inte och det slutar med att vi är bortbjudna till den fina tvillingfamiljen. De sa att de är så vana med baciller så en bacill eller två gjorde inget (när jag sa att vi är förkylda)

Jag tänkte ge mig på och baka en daimkladdkaka, jag hittade den på Jennys matblogg som jag tycker är så bra, man kan alltid fynda ett smarrigt recept eller två där.

****
Klara börjar pigga på sig lite men Alfred är fortfarande rejält snuvig med hosta. Ingen feber i alla fall.  Vi får hoppas det vänder i dag för honom men jag tyckte maken snorade lite i går så det är väl hans tur nu.

Klockan är 06.45 och alla verkar sova fortfarande, maken har sovit i barnens rum hela veckan pga av Klara. När han har sovit där så har alla sovit länge på morgonen, med länge menar jag till typ 6.20. Men Alfred sov tydligen ända till 8 i går.


Kommentarer

  1. Tycker att du verkligen kämpar på bra, måste vara jobbigt med två. Men du måste försöka släppa det här med "tidiga" mornar. 06.20 är faktiskt ganska sent när det gäller bebisar. Och nån som sover till 8? Har aldrig hänt här hemma än så långe, och barnen är 5 och 8 år nu. Så fokusera på det som verkligen är jobbigt (när dom är ledsna och är svåra att tillfredsställa) och tänk inte på tidiga mornar. Om 12 år kommer du stå med blåslampa och vilja att dom går upp. När klockan är 11. :)
    Mvh CL

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering