Klara sjuk?

I går hade vi en riktigt fin dag, strålande sol och 12 grader varmt. Vi var såklart ute på en förmiddagspromenad i solen sen sov de i vagnen en stund medans jag fick lite solstrålar på mig.

När städaren kom packade vi oss in i bilen och åkte till Toyrus, det stället borde jag portförbjudas i från. Så mkt roliga barnsaker! Jag köpte en nalle puh och Alfred bara skrek när han såg den, kärlek vid första ögonkastet :) Jag köpte lite småsaker, gick runt lite i andra affärer och sen åkte vi hem.

Väl hemma blev vi inbjudna på kaffe till grannen, Alfred var på sitt absolut bästa humör och skrattade och tjoade. De har hund och båda var så fascinerade av hunden. En mkt trevlig stund och det var så skönt att få tanka lite vuxensällskap och få lite avlastning.

Alfred var så glad och lycklig att jag efter en stund fick säga; "jag vet inte vad det är för fel på honom, så här glad bukar han aldrig vara" Hahaha:-) Men han var faktiskt sådär glad nästan hela dagen. Märkligt.

Maken kom hem lite tidigare så han gick en promenad med barnen och jag fick vara ensam en stund.

Detta måste vart nästintill den mest perfekta dagen.

Det enda molnet på himlen är att Klara börjat fått en rodnad på halsen, kommer ni i håg när hon låg inne för infektion i lymfkörteln i höstas? De sa att det kanske kommer tillbaka och jag tror det kanske är på G. Ingen svullnad ännu och ingen feber. Men nåt är på g.

****
Men i natt har det varit en riktigt bedrövlig natt, båda barnen har vaknat minst en gång i timmen och varvat, har den ena sovit har den andra skrikit. Och så katten Stiina på det. Maken har varit uppe de flesta gånger men även jag nu på morgonen. Nu var båda vakna men jag tror de somnat om för det är alldeles tyst.





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering