Kass mage

I nån dag nu har Klara varit lite kass i kistan, oklart varför men den verkar inte helt må bra. I bland känns det som jag inte gör något annat än byter blöja, fixar mat, ger mat både till katterna och barnen.

Däremellan ska det tvättas, diskas, städas och allt annat. Därför är det skönt med ett break som i helgen när dalakompisen varit här. Annars är dagarna rätt lika måste jag säga.

I dag regnar det, inte alls roligt, jag hade fått för mig att det skulle vara sol i dag med men nää.. Vi brukar masa oss ut på promenad ändå men nu känns det verkligen inget lockande.

Visst är det konstigt? Varje söndag jag ska i väg och rida är det dåligt väder, men förra veckan var det strålande sol när jag hade avbokat. I dag- rida- dåligt väder.

****
På lördag är det ju dags för Kolmården och tvillingträffen, vi måste åka tidigt och förmodligen packa hela huset. Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös.

Jag måste skriva packlista, alternativt släpa med mig allt vi har. Ellr båda kanske?

****
Jag saknar dalakompisen. Massor.


Kommentarer

  1. Om det inte ger med sig, testa Semper magdroppar! Brukar hjälpa. När vår Sam var risig i ett par veckor å inget vanligt såsom blåbär hjälpte funkade just Semper.

    SvaraRadera
  2. Tänkte också skriva om sempers magdroppar!! Världens bästa!

    SvaraRadera
  3. Har läst ett tag men aldrig kommenterat! Angående Sempers magdroppar så kaskad kräktes vår som i två timmar efter han fått dem! Han kräktes även av Sempers ersättning!
    /Anna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering