Fetma o solsken

Usch vilken påsk det varit, jag har ätit massa onyttigt, jag har verkligen noll karaktär! Vi har varit på en del promenader men jag kom ju inte i väg på ridningen heller.

Jag får sån ångest och mår så dåligt, jag vill inte gå upp till den vikten jag hade förut ändå kan jag inte låta bli. På dagarna när jag är själv äts det mest mackor eller yoghurt och om jag har tur så en matlåda. Min diet är bedrövlig och jag har så lite tid över till matlagning och så vidare. Så på så vis får jag ju skylla mig själv.

Men nu är det ny vecka och nya tag. Jag har nu skött mig i exakt... 4 timmar...Haha ;-)

****
Jag är så himla glad för hoppgungorna, vilken succé! Barnen är så glada i dem och jag önskar vi hade införskaffat en tidigare.

Klara studsar tills hon somnar, vaknar till och studsar ännu mer. Men de måste vara på humör, för hungriga eller trötta så fungerar det inte alls.

Alfred är för övrigt fortfarande förkyld även om det är mkt bättre. Klara kan vi friskförklara nu och jag börjar pigga på mig jag med. Skönt att vi klarade av vår första förkylning, det var inte kul förra veckan men nu har vi i alla fall haft premiär för det.

Så i dag blir det promenad i solen, rymma någonstans när städaren kommer (tack o lov, det är som ett bombnedslag här)

****
Nu gör jag mellis, jag försöker och prova mig fram och hitta det som fungerar och det de tycker om. Paprika går bort i alla fall, men Alfred äter det mesta med gott humör. Det är onekligen ett pyssel detta med maten, tar upp mkt av tiden här hemma och Klaras matningar ska vi inte prata om.

Att klättra över saker och ställa sig är bland det roligaste Klara vet, framförallt stackars Alfred som får vara pelare jämt och ständigt.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering