Tidig arla

OMG! För varje månad vaknar de tidigare och tidigare. Vad blir det i maj? kl 04? Nu är kl 7 och vi alla är påklädda har ätit frukost och nu ska vi åka och storhandla. Det är skönt att vara där på morgonen då är det nämligen så gott som folktomt.

Vem kunde tro det för 8 månader sen att vi skulle storhandla kl 7 på morgonen. :-)

I går provade vi barnvagn nr 2, ni vet den där extravagnen jag köpte för 500 kr? Men då blev vi plötsligt två vanliga föräldrar med varsin barnvagn, så konstigt det kändes. Nu är vi vana att alla kommenterar och frågar om vi har tvillingar.

Och i går, trots vår dåliga ekonomi, så slog maken till på ett erbjudande på cykelvagn vi fått genom tvillingforumet. Den kan användas både som cykelvagn och promenadvagn. Så nu kommer vi ha 4 vagnar. FYRA! Hahaha:-)

Så storvagnen ska vi försöka sälja. Men cykelvagnen är jag extra glad över för vi brukar cykla en massa och den verkar bra. Det blev en sån HÄR

****
Klara lyckades ta sig igenom kattluckan på grinden. Men va fan. Vad är det då för mening? Hoppas hon växer till sig och inte kommer igenom.. Nu står katterna på en sida och hon på den andra och ingen kommer nånstans :-)

Busunge!


Kommentarer

  1. Den cykelvagnen har vi, kanonbra!

    Katterna får väl hoppa över grinden 😉

    SvaraRadera
    Svar
    1. De fattar inte att de kan göra det. :) märkligt men sant.

      Låter bra att ni är nöjda med den!

      Radera
  2. haha! Det är helt underbart att läsa vad som händer hos er =)
    Vi har en barngrind i trappen (från det att jag hade kattkullar) nu passar den bra för att hålla barnbarnen från den. Mina katter hoppar över grinden trots att den är en bit upp i trappen så nån kattlucka tror jag väl inte att du ska behöva =) Kan du inte filma då din Klara leker katt och har sig förresten <3

    Kramis från Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har 2 otroligt bra grindar med kattlucka. Å himla bra tills klara kom på hur man tarig ut. Är den lilla luckan stängd står katterna där o skriker tills vi öppna :)

      Ska film o lägga upp :)
      Kram

      Radera
  3. Haha!

    Vad va det jag sade?!!!

    Härliga unge!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering