Förskola och magkatarr

Såklart har vi redan sökt till förskolan, vi har 4 st att välja emellan. Så nu har vi bokat in att besöka 2 av dem, den första redan på fredag. På den ena sa personalen att det var ett annat tvillingpar som skulle börja där nu i april.

Det ska bli så himla spännande, hoppas det dagiset vi vill att de ska gå på är bra. Eller att åtminstone någon av är bra, för vad gör man annars? Dagmamma kanske, finns sånt fortfarande?

I morgon är det oxå BVC och vägning och mätning.

****
I dag är det jobb, jag hörde jag skulle ha möte med berörda om mindre roliga saker, skriva mkt svåra utredningar och annat sånt jox. Det känns ju sådär, helst när jag sagt att jag inte vill ta besök.

Men det ska ändå bli skönt att åka och jobba, få en paus. Dagarna är så otroligt intensiva, jag hinner knappt äta längre. Sen är jag hungrig hela dan i stället. och på kvällen. Och på natten.

Jag får springa och jaga Klara hela tiden men i går kom maken äntligen hem med en grind. Den är väldigt lätt att flytta och har en liten kattlucka. Så då kan man spärra av olika delar av huset utan att det gör något.

Klara är så rolig när vi är ute och går, då pratar hon hela tiden; *mmmllallalaaaooohhh*, sen gör hon pruttljud *phfffft* efter varje sångsnutt, det låter lite som riktiga pruttar och folk brukar titta sig omkring. Alfred låter oxå men lite mer som en såg *mmfffmmff* konstant tonart utan uppehåll.

Varje gång någon stannar och pratar med oss så slår barnen upp sina klarblå direkt eller om vi går in i en affär.

****
Jag har haft så ont i magen i några dagar, jag gissar det är magkatarr blandat med någon endometriosvärk. Jag funderar mkt på det här med hormonspiral, eller kanske p-stav? Vad har ni för erfarenheter? P-piller går fetbort. Jag har googlat och det verkar finnas både för och emot för båda.



Kommentarer

  1. Är inte kopparspiral ett alternativ? Inga hormoner som kan knäppa till sig i kroppen. Jag kör på det iaf :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det lät på läkaren som det inte var det. Men jag kan fråga när jag ringer sen..

      Radera
  2. Hormonspiral är det som min endometriosläkare rekommenderat och som även flera barnmorskor har sagt är det som gäller vid endometrios. Bara att prova!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för svar. Det ska jag nog göra!

      Radera
  3. P-stav fungerar bra förutom viktuppgång och nedstämdhet, de flesta jag pratat med har upplevt nedstämdhet av p-stav plus att har man tur blöder man inte alls eller så blöder man mest hela tiden och tro det eller ej men hade fortfarande mensvärk med staven, iofs bara lätt molande men fortfarande inte okej.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm. Då låter det inte som ett bra alternativ.

      Radera
  4. Haha! Jag ser en bild framför mig där Klara försöker åla sig ut genom kattluckan och fastnar...
    Hehehihi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Än har hon inte kommit på det, men jag bara väntar..:)

      Radera
  5. Klara ser mindre nöjd ut med grinden, men vad bra med kattlucka.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering