En fruktansvärd dag

Gårdagen var nog en av de värre dagarna. Maken betedde sig som han hade ebola, jag slet som ett djur med alla TRE barnen.

Jag vet inte var jag ska börja men ni kan nog föreställa er. Dagen gick ok men sen när jag skulle ge barnen sista målet urartade allting. Så det slutade med att jag grät, Klara grät och Alfred grät. Klara satte i halsen och kaskadkräktes över mig. TVÅ gånger. Jag skrek att jag hatade maken. Japp lågvattenmärket är nått  

Kvällen slutade med att jag låg och grät mig till sömns och vill fortfarande skiljas.

Jag tänker inte grotta in mig i detaljer och ha ett mer gnällinlägg än så här. Jag är ju rätt bra på det tyvärr.

I dag lär det visa sig om det är magsjuka eller inte, då lär jag o barnen bli sjuka. Det är en till två dagar inkubationstid. Jag har sagt till jobbet att jag kommer i morgon i stället.

****
Bra med dagen att jag ringt en gyn och bokat tid. Så nästa vecka ska jag dit.

Ett hett tips är även att inte torka golvet med klorin, katterna blir som galna för det luktar som kattkiss.


****
Den här dagen måste bara bli bättre. Måste. För jag är helt slut och vill gärna ta nästa flyg till karibien. Själv.


Kommentarer

  1. Du har grav sömnbrist! Och en sjuk karl inte så konstigt man vill skiljas bara för det! Jag önskar er styrka, sök hjälp i form av parterapi om det inte blir bättre. Jag känner inte er men ni har alldeles för mycket historia tillsammans för att separera. Kom ihåg, allt som sägs och görs första året gills inte! :) /Jackie

    SvaraRadera
  2. I såna lägen vill man ha någon självklar person att bara kunna lyfta luren och ringa och så kommer personen och hjälper till. Styrkekramar

    SvaraRadera
  3. Du behöver vila!!!! Inte konstigt att du tycker att varje dag är pest. Ett tips är att gå och lägg dig när barnen sover även om du inte somnar så får kroppen och hjärnan vila. Gör du det varje dag kommer du dessutom snart in i en rutin vilket kommer göra att du till slut somnar. Skit i allt som ska göras hemma! St kan du göra när barnen är vakna. De får tillräckligt stimulans av att bara titta på dig när du plockar, röjer och dammsuger. Även om du inte själv vill ta denna vilostund varje dag så gör det för dina barns skull.

    SvaraRadera
  4. Håller med föregående talare, försök vila när barnen sover - ett förslag är att ligga och lyssna på en ljudbok, somnar du är det bara bra, annars blir det en skön vilostund ändå. Känner med dig... Första året med tvillingar kan vara näst intill outhärdligt ibland. Har tvillingar på två år, tjej och kille. Ett tips är att försöka vara hemma med dem andra året också - det är då man får tillbaka för allt slit det första året. Kram på dig, du är inte ensam om att känna som du gör. Det ÄR astufft med twins, hälsar jag som har erfarenhet av två enlingar och ett tvillingpar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast de sover sällan samtidigt. O just nu vill de inte sova alls om jag inte går ut. Smal kommer jag o bli i alla fall :)

      Tack för att du säger det, jag vet att det är så men just nu o här är det slitigt.

      Kram

      Radera
    2. Jag har alltid låtit mina barn sovit i vagnen på altanen. Där sov de alltid som stockar. Lade babyvakten bredvid dem så jag hörde när de vaknade.

      Radera
    3. Det är säkert olika men vi var benhårda med att få dem att sova samtidigt - från ca 4 månader körde vi med stenhårda scheman för hur de fick sova -följde en bok gällande detta. Vaknade en så väckte vi den andra senast en kvart efter och sen fick man hålla dem vakna även om de var trötta - tog högst en vecka innan det flöt på väldigt bra. Detta var iaf vår räddning. Vi följde en engelsk bok, tror den heter "A content house with twins". Detta var ett litet tips som räddade oss och fortfarande är en självklarhet nu vid två års ålder.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering