vaccinering del 1

Då var det vardag igen, eller nästan i alla fall. Maken har halvdag i dag för jag ska på föräldragruppen och efter det ska Klara vaccineras.

Med Alfred är det oklart när han ska vaccineras. Så himla snurrigt. Jag får nog en nutid i dag. Men å andra sidan är det skönt med en ledsen bebis när jag är hemma själv i stället för två.

I morgon fm får jag besök av en annan tvillingmamma som ska köpa lite saker av mig och så är det städning på eftermiddagen. Hoppas Klara inte mår alltför dåligt av sprutan både för besökarnas skull och min. ( o Alfred) o Klaras förstås.

****
I går var jag och red i stallet, jag fick den där ferarrihästen igen. Jag blir så stressad, får hålla på bromsa hela tiden, man måste vara ledigt försiktig med skänkarna annars sparkar hon bakut. Sen var övningarna rakriktingar (tror jag det heter) och hästen skulle böjas åt alla håll och kanter. Jag kan ju varken höger eller vänster eller innern eller ytter så jag blir så förvirrad :) Svinkallt i ridhuset så jag förfrös både händer och fötter.. Brrr..

Nu ska jag börja rida varje vecka, det ska bli skönt för varannan vecka är lite för sällan. Dessutom kommer jag aldrig i håg när jag ska rida. Tills nästa vecka måste jag rota fram varmare vantar och strumpor och långisar.

****

Barnen har börjat vaknat så tidigt helt plötsligt, de sover oroligt på morgonen. Vaknar inte den ena så är det den andra..

Som sagt. Nu vakna Klara..( har nog varit lite bortskämd med lugna morgonar. Men nu är det slut med det...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering