Sovmorgon..not

Barnen vaknar bara tidigare och tidigare. Som det ska vara antar jag men jag längtar mer än någonsin efter att få ligga kvar i sängen. Jag går alltid upp kl 06 för att hinna duscha och äta frukost för det hinns absolut inte med sen, jag har försökt fråga maken om han kan morgonpasset och jag kvällen men nejdå.

Han tycker det är så bra så och säger att det är bara och väcka honom. Det brukar jag göra men i bland känns det som man är nån jäkla arbetsledare här hemma och jag tycker gott han kan gå upp av sig självt.

När jag dessutom vaknar 100 ggr på natten och har svårt att somna om så skulle det vara fantastiskt att få ligga kvar i sängen. Tills jag fyller år står en sovmorgon eller sova på hotell högt på min önskelista. Eller en barnvakt några timmar. Och typ 100 saker till :-)

****
I dag är det storm 1 varning eller snarare snökaos. Så i dag blir det nog en lugn dag, jag har såklart inte bokat och ringt till alla ställen jag skulle.

Måste jag alltid ta tag i allt jämt?

I dag är jag trött....

Asch..

Nu vaknade Alfred...

Som väcker Klara, så har man två superpigga barn i stället för 1. Så flytta en vägg står oxå högt på önskelistan..Ingen som känner en snickare?





Kommentarer

  1. Hej! Jag känner så väl igen din frustration att inte räcka till. Det är så under första året. Sen blir det successivt lättare. Runt två förändrades allt dramatiskt och nu är det bara till hjälp att ha tvillingar. De leker superbra tillsammans, lär av varandra, är mycket mer hjälpsamma och sociala än enlingskompisarna! Sover bra, ja livet är härligt. Men trots har man såklart dubbelt av. Så håll ut bara, de får inte 100% av dig nu men de knyter ann till varandra också och tar inte skada av att vänta på sin tur ibland. kram

    SvaraRadera
  2. Jag har Pergotime-tvillingar, två flickor som snart är tre år. :-)

    SvaraRadera
  3. Men du får väl en sovmorgon per vecka? Nu är karln hemma och jag jobbar, på lördagen får jag sovmorgon och söndagen får han. Rättvist ska det vara! Sen att jag bara ligger och vrider mig till kl 10 är en annan sak, men det är jätteviktigt att en dag/v få sova ut! Man blir ju knäpp annars!!! :/ /Jackie

    SvaraRadera
  4. Jag sa det till sambon å hans familj för ett tag sedan att jag vill sova på hotell en natt när min yngsta slutat amma och att dom eller sambon får ha båda barnen, bara för jag ska få sova. Svärföräldrarna tyckte att jag skulle sova i deras stuga(med utedass,blä) och sambon ville inte sova på hotell i våran stad utan åka 14 mil! Om vi skulle bo här i stan tycker han vi ska va hemma, men då blir det ju bara att man e i gamla hjulspår å inte blir "utvilad".
    Min sambo säger likadant, att jag ska väcka han, men han e svårväckt. Och jag nojjar över hur han ska vakna när yngsta vaknar sen när han ska va pappaledig.
    Inte lätt att vara trött, jag vet och då sover jag mer än dig och har bara 1 bebis, 2 åringen sover hela natten

    SvaraRadera
  5. Så svårt och jobbigt. Kan du inte unna dig en natt borta utan att det är din födelsedag? Kanske åka till dalakompisen?
    Om du ska få din man att at en morgon då och då måste du nog låta bli att väcka honom. Jag förstår att det skulle skära i hjärtat men han vaknar ju när han ska till jobbet, så han kan ju vakna. Kanske kan han ställa klockan?
    Skulle han inte annars kunna ta kvällspassen istället under en period?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering