Ledsen Klara

Det var snökaos i går, jösses så det snöade. Sen kom regnet och nu är det halka. Jag är glad att jag inte ska ut och köra idag.

Det gick bra på föräldragruppen i går, det var lite erfarenhetsutbyte, vi fick prata om säkerhet och olyckor och förgiftningar.

Sen var det dags för vaccinering. En spruta i vardera lår på lilla Klara. Hon grät och jag började gråta. Jag blev nog mer ledsen än hon. Usch så jobbigt det var. Sen var hon ledsen hela vägen hem och någon timme hemma. Sen slog tröttheten till och hon somnade en halvtimme tidigare än vanligt.

Men det är skönt att det är gjort och på fredag är det Alfreds tur, då får maken gå. Jag kan nog tycka det var bra att inte vaccinera dem samtidigt. Det underlättar för oss alla, kanske man skulle haft BVC besök för var och en oxå, då får de sin tid. Lite mer spring men det är kanske värt det?

****
I dag hoppas jag tvillingmamman kommer och köper våra åkpåsar (som Alfred växt ur) och lite kläder, sen kommer städaren och då ska vi passa på att ut och promenera.

****
Jag tror läkaren hade rätt för Klara dreglar mängder, tuggar så det gnisslar mot tandköttet på alla stackars bitsaker och gnäller så hon håller på lösa upp min hjärna. Så det är nog tänder på g trots allt, undra hur lång tid de kommer ta innan de kommer upp?

Jag har smort Alfred med inotyol nu men kanske det blivit liiiiiite bättre men inte helt bra. Vi får se hur det ser ut i dag.

VI pratade om när man kan se om de blir vänster eller högerhänta, nu verkar det som de använder båda händerna. Maken läste nån forskning om att det är vanligast med vänsterhänta på tvillingar.

Vet ni?
****


För övrigt tror jag att jag har en uvi på g. Det var länge sen :/


Alfred åker pulka

Kommentarer

  1. Vi såg tendenser i ca 9 mån ålder att hon är vänsterhänt. Vi tror fortfarande det nu när hon är ca 1,5 år. /Jackie

    SvaraRadera
  2. Har tvillingar och flickan är vänsterhänt men inte pojken....dom fyller snart 5....märkte det mest tydligt på flickan mär hon skulle börja äta själva...

    SvaraRadera
  3. Vårt första barnbarn som kom till via IVF är mest vänsterhänt. Och det finns tydligen en undersökning som visar att IVFbarn oftare blir vänsterhänta.. Han sparkar fotboll med vänstern också =).
    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  4. Jag är högerhänt och min tvillingsyster är vänsterhänt! =)

    SvaraRadera
  5. Kanske beror på att tvillingar många gånger är enäggstvillingar vilket gör att hit-raten för vänsterhänt dubbleras, då det för varje vänsterhänt automatiskt blir ytterligare en.

    SvaraRadera
  6. Tack för era svar, ska bli spännande och se vad våra barn blir...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering